Bobocii clasei I de la Școala A.I. Cuza au vestit bătrânilor de la Azilul din Baia Sprie venirea primăverii

OMiercuri, 4 martie 2015, elevii clasei I B, de la Şcoala Gimnazială „Alexandru Ioan Cuza” Baia Mare, au făcut o vizită bătrânilor găzduiţi  la Căminul pentru Persoane Vârstnice Baia Sprie. Boboceii au dorit să vestească sosirea primăverii, acțiune pentru care s-au pregătit îndelung, cu mici scenete, cântece și poezii.

Cei 15 elevi, sub îndrumarea invăţătoarei Claudia Brânzei, însoţiţi de părinţi şi bunici, au dus ”Cântec,  vers şi-o floare/ Pentru mame iubitoare”.

Acţiunea face parte dintr-un parteneriat între instituţii, parteneriat reluat anual. ”Copiii, deşi nu sunt la primul contact cu bătrânii, au fost mai emoţionaţi ca în anul anterior. Niciun mărţişor n-a fost aşa de frumos ca cel primit în dar de la bătrâni, nicio gogoaşă n-a fost aşa de bună ca cea cu care au fost serviţi la Căminul din Baia Sprie”, a explicat învățătoarea micuților, Claudia Brânzei.

OFaptul că acum au fost vizitaţi şi de copii, dar şi de părinţii acestora, bătrânii asistaţi au avut fericita impresie că sunt vizitaţi de copiii şi nepoţii proprii, sentiment de nedescris. Acțiunea a fost o adevărată reușită și, mai mult ca sigur, va fi repetată și în anii următori.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.