Bogdan de la Exatlon s-a întors în ţară în această seară! A spus adevărul despre show: „Nici să mă tund nu m-au lăsat!” Asta nu e tot, de ce a decis să plece din show: „Ne-am certat și…”

Bogdan de la Exatlon s-a întors în ţară în această seară! A spus adevărul despre show: „Nici să mă tund nu m-au lăsat!” Asta nu e tot, de ce a decis să plece din show: „Ne-am certat și…”

Bogdan, concurentul din echipa ”Războinicilor” care a lăsat totul baltă pentru a se întoarce acasă a avut parte de o primire triumfală pe aeroport. Bogdan a fost aşteptat de familie şi prieteni, cu pancarde şi nu a ratat nici o îmbrăţişare!

Bogdan Antonio Mardale a ajuns miercuri după amiază pe pământ românesc şi a fost aşteptat de zeci de susţinători la terminalul de sosiri al Aeroportului Otopeni.

Concurentul care a decis să renunţe de dragul familiei a făcut turul îmbrăţişărilor şi nu a fost ratat de nici un prieten sau apropiat. Mama lui a nfost însă cea care l-a strâns cel mai mult în braţe. ”Mai aveai mă de gând să stai mult acolo? I-a spus ea. ”Bravo, felicitări, ai slăbit, ce-i cu tine? l-a întrebat un alt apropiat. ”Frumos, vreo şapte kile. Ce-am mâncat când am ieşit de acolo? Ce-am apucat! Am mâncat până ce mi-a venit să vomit şi iar am mâncat, la modul ăla!” a răspuns Bogdan.

”Nici să mă tund nu m-au lăsat” a mai spus el, dar a primit repede un răspuns din public ”Eşti sexy aşa!”. El a mai spus şi ce are de gând să facă în viitorul apropiat ”O să mă îmbăt. Trebuie să recuperez, acuma am ficatul odihnit”. Bogdan a spus, sincer şi ce l-a determinat să renunţe după o lună de concurs, şi anume, dorul de familie: ”Asta a fost unul din principalele motive că n-am putut să vorbesc cu ei. Dacă puteam o dată la două săptămâni să vorbesc o dată cu maică-mea era bine”.

Imediat ce a ajuns in Romania, fostul concurent a declarat ca dorul de casa l-a facut sa se intoarca atat de repede.

„Am iesit din concurs pentru ca imi era foarte dor de casa. Nu exista premiu care sa egaleze bucuria de a fi alaturi de familia mea”, a declarat Bogdan.

„Sunt cea mai fericita femeie din lume ca s-a intors, n-am mai mancat, n-am mai dormit, am trait intens fiecare proba de la <Exatlon>. Cand s-a lovit la una dintre probe, am cazut in genunchi in fata televizorului, i-am simtit durerea! Sunt foarte bucuroasa ca s-a intors acasa”, a declarat mama lui Bogdan.

„A fost ceva foarte special, mi-am aflat limitele propriului corp, am legat prietenii pe viata, mai ales cu Ionut. Am avut parte de toate starile posibile. Voi urmari in continuare concursul si voi trai alaturi de Razboinici fiecare proba. Am devenit o familie acolo, ne-am ajutat, ne-am mai si certat, am plans unul pe umarul celuilalt, am impartit fiecare bucatica de mancare”, a adaugat Bogdan.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.