Bomba care arunca în aer Băncile și îi ajută pe Români!

factura_baniSute de mii de romani pot recupera de la Banci sute de milioane de euro.
Iata cum:
1. Toti cei care au credite la Banci incepind cu anii 2006-2007 trebuie sa ceara, de urgenta, Bancilor, sa le precizeze in Scrisoare Oficiala daca propriul credit a fost externalizat catre un „srl” dintr-o alta tara sau paradis fiscal.
2. Daca s-a „intimplat” aceasta externalizare, atunci Banca trebuie sa va precizeze pentru citi ani creditul d-voastra a fost „externalizat”.
De ce?
Fiindca DOBINDA pe care ati platit-o, luna de luna, an de an, v-a fost perceputa ilegal in cazul „externalizarii” creditului in strainatate! BNR impune ca DOBINZILE sa fie platite doar catre ENTITATI care isi desfasoara activitatea in Romania si sint reglementate de catre BNR, dupa un set precis de norme si legi.
Exemplu:
Un client a platit 400 de franci elvetieni (sau alta moneda) lunar, timp de 7 ani, adica 84 de luni. Din cei 400, rata pentru principal este cam 50 de franci, restul de 350 de franci fiind dobinda.
Rezulta ca bietul roman are de recuperat de la Banca 29.400 de franci, DOBINDA transferata ilegal in strainatate de catre Banca!!!
Oameni buni, cereti banii inapoi! Bancile sint obligate sa vi-i dea! Din acesti bani va puteti plati creditul! Dar atentie, nu semnati orice tip de NOU CONTRACT cu Banca inainte sa consultati un avocat!
Ii multumesc invitatului meu, avocatul Adrian Cuculis, fiindca a descoperit aceasta mare frauda bancara! Practic vorbim de peste 3 MILIARDE de franci elvetieni care trebuiesc restituiti tuturor clientilor romani care s-au imprumutat in aceasta moneda !!!
Oameni buni, sint banii vostri si NASUL TV v-a aratat unde sint banii D-voastra! Iar Mugur Isarescu trebuie sa ajunga la puscarie pentru ca a tolerat aceasta mare frauda bancara!
Orice credit externalizat in alta tara decit Romania nu avea voie sa contina dobinda! Ati platit ca fraierii! Va inteleg, pina ieri eram si eu un fraier!
Sa fiti iubiti!
Radu Moraru
sursa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.