BOMBĂ! MAŞINĂ SECOND HAND IEFTINĂ şi BUNĂ – ÎN RATE. E pentru TOŢI ROMÂNII

Programul Prima Maşină second-hand: Românii îşi pot cumpăra automobile SH, în rate, începând de astăzi

Masina second-hand

Programul se adresează oricărei persoane care îşi doreşte să achiziţioneze o maşină, dar nu dispune de buget pentru una nouă, scrie Agerpres.

Potrivit dezvoltatorilor programului, condiţiile de finanţare sunt similare cu programul guvernamental ‘Prima Maşină’ şi oferă o dobândă anuală de 4,5%, iar termenul de achitare este de 36 luni.

‘Prima Maşină SH este un program propriu al grupului, care poate fi accesat cu şi fără credit. Am dezvoltat un parteneriat cu o companie specializată în leasing, iar programul pus la punct este foarte avantajos din perspectiva condiţiilor de finanţare: 4,5% dobândă, similară cu dobânzile oferite pentru programul cu garanţie guvernamentală Prima Maşină; termen de achitare de 36 de luni’, a declarat Eugen Măciucă, directorul Diviziei Sixt SH.

Două treimi dintre clienţii români, persoane fizice, sunt interesaţi să cumpere, în perioada următoare, o maşină second hand, arată rezultatele unui studiu de specialitate dat joi publicităţii.

Cercetarea efectuată pe un număr de 100 de clienţi, persoane fizice, a indicat faptul că peste jumătate dintre ei sunt interesaţi să cumpere o maşină în perioada următoare şi aproape două treimi ar alege o maşină second hand, comparativ cu 37,3% care ar opta pentru o maşină nouă.

‘Studiile efectuate ne-au arătat, pe de-o parte, faptul că există un interes crescut pentru achiziţia unei maşini, indiferent că vorbim de persoane fizice sau companii. Persoanele fizice sunt interesate de maşină, mai ales dacă nu deţin nici o altă proprietate, iar companiile pentru că sunt din ce în ce mai atente cu nevoile angajaţilor proprii’, a explicat, joi, într-o conferinţă de presă, Hezi Shayb, directorul general al New Kopel Group, realizatorul studiului.

Potrivit cercetării, mai mult de jumătate dintre cei chestionaţi ar apela la economii pentru a-şi achiziţiona o maşină, o treime ar face credit şi doar 16,4% ar apela la leasing. De asemenea, aproape două treimi dintre respondenţi au declarat că sunt dispuşi să plătească între 3.000 şi 10.000 euro pentru achiziţia unei maşini.

New Kopel Group aniversează 10 ani de activitate în România, timp în care a investit 25 milioane euro în cele patru linii de business dezvoltate. De asemenea, compania administrează o flotă de 3.000 de vehicule şi are mai mult de 300 de clienţi corporate.

‘România are un potenţial de creştere foarte mare, iar industria în care noi activăm este pe un trend ascendent datorită perspectivelor economice foarte bune. La începutul anului, împreună cu fondatorii grupului, am pus în practică o nouă filosofie de business, ‘Always Yes’, care pune accent pe capacitatea noastră de a oferi soluţia potrivită fiecărui client, nu doar de a vinde o maşină’, a spus, la rândul său, CEO-ul New Kopel Group, Hezi Shayb.

Shlomo Group, acţionarul New Kopel Group, fondat în anul 1974 în Israel, este unul dintre cele mai puternice holdinguri din acea ţară şi liber pe piaţa leasingului operaţional în Israel. Compania derulează operaţiuni pe pieţe mari, precum SUA, China sau Germania.

În prezent grupul a atins o cifră de afaceri de 1,3 miliarde euro şi 1,5 miliarde euro active.

 

3 COMENTARII

  1. Asta înseamnă mai multe accidente rutiere.
    Orice cioban orice copil fără prea multă minte va fi în stare să își facă o astfel de rată .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.