Borșa , candidați pe loc eligibil pe listele Consilierilor județeni din partea PSD Maramureș

1916271_1077607335614591_5145697745629901034_nBorșa , candidați  pe loc eligibil pe listele Consilierilor județeni din partea PSD Maramureș

Borșenii sunt din nou la înălțime, de data acesta pe plan politic. Pe listele de candidați propuse la Consilul Județean din partea PSD Maramureș   se regăsesc 4  borșeni : Gheorghe Bogdan Tomoiagă poziția 4, Gică Timiș poziția 14, Gheorghe Hanțig poziția 19 și Mihali Andreea Dalida poziția 34.

Primarul în funcție, presedinte al  PSD Borsa , d-nul  Timiș Ion Sorin a declarat  : ” Este prima dată în istorie ca patru  candidati pentru Consiliul Judetean sa fie dați de orasul Borșa, dintre care trei sunt pe loc eligibil. Sunt încrezător în puterea lor de muncă , capacitatea de analiză,  sunt convins că vom avea o colaborare extraordinară . Am convingerea că  având asemenea reprezentanți la nivel județean  vom avea de castigat din toate punctele de vedere, mai ales la capitolul economic, infrastructură și  turism .”

Cei patru candidați sunt:

Gheorghe Bogdan Tomoiagă, în vârstă de 40 de ani, ca profesie profesor, iar ca ocupație director la o societate privată.

Gică Timiș, în vârstă de 44 de ani, de profesie lucrător comercial, iar ca ocupație administrator al unei societăți private.

Gheorghe Hanțig, 51 de ani, este administrator al unei societăți de transport persoane și service auto.

Mihali Andreea Daliada, de profesie designer vestimentar , iar ca ocupație referent cultural la Centrul de informare turistică din Borșa.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.