Borşa: Eveniment rutier soldat cu avarierea a două autovehicule

acordare prioritateAseară, la ora 21.10, în oraşul Borşa a avut loc un eveniment rutier soldat cu avarierea a două autovehicule.

Un bărbat de 31 de ani s-a deplasat cu un autoturism înspre centrul oraşului Borşa. La intersecţia DN 18 cu strada Victoriei, nu a acordat prioritate de trecere şi a intrat în coliziune cu o autospecială ce aparţine Sectorului Poliţiei de Frontieră Vişeu de Sus, condusă regulamentar.

În momentul în care echipa de intervenţie a poliţiei Borşa a ajuns la faţa locului, conducătorul autoturismului care a provocat accidentul nu era prezent la locul faptei. Verificările efectuate de poliţiştii rutieri au relevat că el a fost condus de către membrii familiei la spital, deoarece a acuzat dureri, însă nu a rămas internat.

Şoferul autospecialei a fost testat cu aparatul etilotest şi s-a constatat că nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Conform prevederilor legale, bărbatul care nu a acordat prioritate are la dispoziţie 24 de ore pentru a se prezenta la poliţie în vederea clarificării situaţiei.

Foto: Arhiva

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.