Borșa, orașul care a renăscut din propria-i cenușă. Joc de lumini și spectacol cu torțe pe pârtia din Borșa la Serbările Zăpezii: GALERIE FOTO

2Borșa, orașul care a renăscut din propria-i cenușă. Borșa, un oraș al civilizației, un oraș european, un oraș cu oameni gospodari, condus de adevărați gospodari. Poveștile despre haiduciile din Borșa au devenit istorie. La nici un an de la când Borșa a schimbat primarul, la alegerile locale parțiale din primăvara anului 2014, orașul a înflorit. Străzi asfaltate, școli și grădinițe reabilitate, secții din spital în care s-a investit, cu adevărat, pentru prima oară.

Toate acestea pot fi traduse într-un singur fel: buna colaborare între primarul Borșei, Ion Sorin Timiș, viceprimarul Borșei, Antonia Tomoioagă, Consiliul Local și autoritățile județene. Toți cu un scop comun: binele orașului și a locuitorilor de aici, prosperitatea localității. Și această schimbare este vizibilă. Epocile negre s-au închis, iar Borșa nu mai este ”Mica Sicilie” sau ”stat în stat”, ci un frumos oraș al Maramureșului, care își așteaptă turiștii în orice perioadă a anului. Acum, spre exemplu, cu toții sunt invitați la Serbările Zăpezii, manifestare ajunsă la cea de-a XII-a ediție. După o pauză de un an (în 2014 nu s-au organizat din lipsa ninsorii), Serbările Zăpezii revin în forță cu evenimente inedite si mult gustate de public.

Foc de tabără și discotecă în aer liber în prima zi a sărbătorii

 Prima zi a evenimentului de la Borșa a fost marcată cu discotecă în aer liber, foc de tabără, vin fiert și multă distracție. Inedit, în acest an, borșenii și turiștii prezenți la Serbările Zăpezii au parte, pe parcursul a trei zile, de un adevărat spectacol de lumini cu lasere. Vineri seara, în mijlocul borșenilor și a excursioniștilor veniți să petreacă în Borșa au putut fi remarcați primarul și viceprimarul localității, precum și consilierii locali, care au reușit să întrețină atmosfera plăcută și să îi facă pe toți cei prezenți să se simtă cât mai bine. Veselie, zăpadă și muzică bună sunt cele trei ingrediente care asigură succesul la ”Serbările Zăpezii” din Borșa. Ion Sorin Timiș, primarul Borșei a arătat că oricine este bine-venit și bine primit la această sărbătoare a localității, iar dorința tuturor este ca Borșa să devină, cu adevărat, acea zonă turistică care merită să fie recunoscută în lumea întreagă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.