Borșa: Război în Ucraina, la granița cu România sau OZN-uri pe cerul statului vecin?

borsaRăzboi în Ucraina, la granița cu România sau OZN-uri pe cerul statului vecin?

Cititorii ”Maramureș Jurnal” ne-au semnalat lumini și zgomote ciudate în statul vecin, Ucraina. Astfel, pe adresa redacției ne-a scris un cititor al orașului Borșa, care a reclamat faptul că, de acasă, a văzut pe cer lumini în direcția rușilor, a Ucrainei. Mesajul s-a primit în cursul zilei de sâmbătă, însă am sperat să avem confirmări sau informații noi. Cum liniștea pare să fi coborât peste zona vecinilor noștri, vom reproduce fragmente din informarea primită.

”De la noi de acasă, de aproape o oră se văd lumini pe cer în direcția rușilor, a Ucrainei. Nu este niciun nor pe cer, deci nu pot fi fulgere. Estompat, se aud și zgomote, ca niște bubuituri. Nu putem înțelege cauza. Aveti informații de ceva anume care se desfășoară la ucrainieni, aproape de granița cu România?”, ne întreabă cititorul nostru, căruia nici acum nu putem să îi răspundem, deoarece nu am primit vreo informație oficială care să explice fenomenul de ieri.

”Am luat în calcul, inițial, că ar putea fi artificii, dar nu pot dura atât de mult. În direcția opusă Pietrosului Rodnei, nu se află nicio comunitate până la graniță. Deci nu ne dăm seama ce anume provoacă luminile. Sunt ca niște flashuri care luminează cerul la intervale de câteva minute, când mai lungi, când mai scurte…”, a reieșit din mesajul transmis pe adresa redacției. Promitem să revenim cu noi informări, fie când va exista o poziție oficială, fie în clipa în care cititorul nostru ne va oferi noi detalii.

Amalia Babici Man

Loading...
loading...

8 COMENTARII

  1. Are perfecta dreptate , sambata am crezut ca se rupe cerul in doua , s-a simtit o bubuitura puternica in inaltul cerului !!

  2. Da, este adevarat, acele lumini au fost vazute pe cer in seara de 24.07.2015, după ora 22.30 tot inspre directia de granita cu Ucraina si din Moisei, cu toate ca initial ne-am gandit, fiind mai multe persoane care am privit cerul, ca sunt fulgere, dar era senin, stelele straluceau pe cer. Am privit acele lumini ca niste fulgere timp de mai bine de 60 minute, cand am renuntat a mai privi cerul.

  3. Dar azi, in jurul orei 10.30 cand s-a auzit bubuitura aceea puternica tot din cauza ,,fulgerelor” a fost, stimata Elvira?

  4. aveti dreptate si eu am auzit de cateva ori o bubuitura si nu se vedea nimic pe cer oare ce poate fi??? si plus ca de vre-o sapt intr-o dimineata am vazut un fel de avion in viteza si era foarte aproape de pamant… oricum ceva nu este bine si noi toti ca prosti nu stim nimic ca de obicei si asta din cauza ca oamenilor nu le pasa…Trist

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.