Borșa sub zăpadă! Turiștii, așteptați să ia cu asalt stațiunea montană

pietrosIarna s-a instaurat la Borșa. Masivul Pietrosul Rodnei este acoperit de zăpadă, iar fulgii au început să pună stăpânire pe întregul oraș. Din fericire, zăpada nu ia prin surprindere administrația locală, fiindcă aici, în una din cele mai frumoase localități din Maramureș, zăpada înseamnă turiști, iar turiștii înseamnă profit pentru pensiunile și hotelurile din zonă. Pe pagina Primăriei orașului Borșa au apărut primele poze cu zăpada. Nimeni nu e stresat, nicio ulicioară nu este prinsă sub nămeți. Zăpada în Borșa înseamnă normalitate, iar iarna este un anotimp așteptat, mereu, cu mare drag.

Potrivit declarațiilor primarului orașului Borșa, Sorin Ion Timiș, iarna nu ia prin surprindere administrația locală. Unele probleme apar doar când vântul suflă cu putere și apar nămeții, însă și atunci se găsesc soluții.

VEZI:Pârtiile de schi din Borșa pregătite pentru schiori!

Și Tinuța Grec, directorul Bibliotecii din Borșa are un mesaj potrivit pentru iarnă.  ”Se apropie decembrie, una dintre cele mai îndrăgite luni din an. Sărbători, cadouri, brad de Crăciun, zăpadă, bucurii. La Borșa, pregătirile sunt în toi. Și pentru că suntem în Maramureș, tradiția și obiceiurile ancestrale ocupă un loc de seamă în cadrul fiecărei familii. Fiecare casă este pregătită de sărbătoare, astfel încât vizitatorii, fie că vor fi turiști, prieteni sau apropiați să poată fi primiți cum se cuvine. Așadar, haideți să ne primenim și sufletul, asemenea caselor noastre, pentru a întâmpina cu suflet curat frumoasele sărbători de iarnă”.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.