Borşean baut si fara permis, depistat in trafic de poliţişti

SEF POLITIE - ALCOOLTESTUn borşean de 28 de ani a fost depistat în trafic de poliţişti în timp ce conducea un autovehicul deşi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, avea permisul de conducere reţinut iar valabilitatea documentelor autoturismului era expirată.

În timp ce desfăşurau activităţi de supraveghere şi control a traficului rutier pe DN 18, poliţiştii au oprit un autoturism ce se deplasa pe raza localităţii Sarasău.

La volanul maşinii a fost identificat un tânăr de 28 de ani, din oraşul Borşa.

Verificările au relevat că permisul de conducere al tânărului era reţinut din 27 ianuarie a.c. iar valabilitatea inspecţiei tehnice periodice şi a poliţei de răspundere auto civilă erau expirate.

El a fost testat cu aparatul etilotest şi s-a constatat că se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Poliţiştii l-au sancţionat contravenţional, au retras certificatul de înmatriculare al autovehiculului şi plăcuţele aferente şi au întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de conducere a unui autovehicul cu permisul reţinut.

Poliţiştii au întocmit alte şase dosare penale pentru comiterea de infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice. În trei cazuri, persoanele depistate sunt cercetate pentru comiterea infracţiunii de conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.

Totodată, au fost reţinute în vederea suspendării 18 permise de conducere.

Foto: Arhiva

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.