Borșeanul Mircea Botezan transmite un mesaj din inima Kievului: ”România, te iubesc!” GALERIE FOTO

mirceaBorșeanul Mircea Botezan transmite un mesaj din inima Kievului: ”România, te iubesc!”        

Prima zi a competiției internaționale de gărzi de corp, care se desfășoară, în această perioadă, la Kiev, a fost una dificilă în ceea ce privește probele pe care românii aflați în concurs au fost nevoiți să le execute la mare artă. Și, conform informațiilor venite tocmai din Rusia, echipajul României, reprezentat de Toto Security, s-a descurcat admirabil.

Ce este lăudabil pentru Maramureș este că, la acest concurs internațional al bodyguarzilor avem și un borșean, în persoana lui Mircea Grec Botezan, care concurează alături de alți doi români veniți din București. Toți reprezintă firma de gărzi de corp Toto Security, cunoscută, până recent, ca Alistar Security.

Mai mult, românul Nicolae Dogari a fost desemnat ca arbitru internațional în această competiție, unde se întrec doar cei mai buni dintre cei buni. De menționat că, excepție făcând echipa din România, ceilalți competitori reprezintă chiar garda de corp a președintelui din țările din care vin.

Borșeanul nostru, Mircea Grec Botezan a avut un mesaj emoționant tocmai din inima Kievului, așa cum reiese și din imaginea care a parvenit pe adresa redacției. Din Rusia, borșeanul Mircea Botezan transmite: ”România, te iubesc!”

Vom reveni cu noi detalii.

 

Amalia Babici Man

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.