Borșenii de pretutindeni se întâlnesc în Pasul Prislop! Vezi când e MAREA REUNIUNE și cine cântă la eveniment!

afis intalnire  borseniBorșenii de pretutindeni se întâlnesc în Pasul Prislop! Vezi când e MAREA REUNIUNE și cine cântă la eveniment!

 La fel ca în fiecare an, luna august a adus ”invazia” localnicilor în Borșa. Indiferent că s-au întors din Italia, Spania, Austria, Germania sau alte țări prin care își câștigă existența peste an, borșenii au venit ACASĂ. Fiindcă ACASĂ înseamnă Borșa!

Azi, în Borșa, se circulă bară la bară, însă nimeni nu pare să fie deranjat de acest aspect. Fiindcă sunt acasă și toți se bucură să-i regăsească pe cei dragi. Tot în august, Borșa este invadată și de turiști, veniți să vadă frumusețile Borșei. Iar iubitorii de munte, în special, au ce să vadă. Conform informațiilor primite de la autoritățile locale, au fost zile în Borșa în care numărul turiștilor plecați să viziteze Cascada Cailor a depășit 2.000 de persoane.

În august, în Borșa, sărbătorile sunt în toi. Primarul de Borșa, Sorin Ion Timiș a declarat că un moment așteptat cu drag de toți este ”Întâlnirea Borșenilor de Pretutindeni”, eveniment care va avea loc în 15 august, în Pasul Prislop. ”Vă invităm să sărbătorim împreună, sâmbătă, 15 august, Întâlnirea Borșenilor de Pretutindeni, în Pasul Prislop. Programul artistic începe seara, de la ora 19.00, cu Shift, urmând ca, de la ora 20.00 să intre în scenă Adriana Rusu și Boghean Band. La ora 22.00 a fost programat un concert folk cu artiști locali, la un foc de tabară. Îi așteptăm pe toți cei care doresc să se bucure  alături de noi de această întâlnire de suflet, întâlnire atât de importantă pentru noi, cei din Borșa”, a  precizat primarul orașului Borșa, Sorin Ion Timiș.
Amalia Babici Man

Loading...

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.