Borșenii Ileana și Marinel Ivașcu trăiesc astăzi datorită unui miracol al medicinii. Vezi cui mulțumesc și cine le-a salvat viața!

operatieBorșenii Ileana și Marinel Ivașcu trăiesc astăzi datorită unui miracol al medicinii. Vezi cui mulțumesc și cine le-a salvat viața!

 Cititorii ”Maramureș Jurnal” ne caută la redacție, pentru a ne ruga să-i ajutăm în dorința lor de a mulțumi specialistului în medicină, care le-a salvat viața. leana Ivașcu este din Borșa, iar ani de zile s-a luptat cu dureri de măsele înfiorătoare.

Doze uriașe de antibiotic i-au fost prescrise de-a lungul timpului, însă starea de disconfort era tot mai crescută. Toate astea până în urmă cu aproximativ doi ani de zile, când cineva i-a recomandat să ajungă la chirurugul buco-maxilo-facial din Baia Mare, dr. Ovidiu Rotaru. Unde, conform afirmațiilor femeii, i-a fost descoperită o tumoră ce i-a fost extirpată integral.

”Am fost la cabinetul d-lui doctor Rotaru (n.r. dr. Ovidiu Rotaru, iar cabinetul de chirurgie oro-maxilo facială se află în Baia Mare, pe strada Plugarilor, Nr. 26) și acolo mi-o spus că trebuie să-mi scoată toată lucrarea, toți dinții ce îi aveam puși sus. N-am avut nimic împotrivă, că oricum mă durea toată gura. Și mi-a scos și mi-a tăiat acolo sus, la maxilar, de mi-a lăsat doar o foiță subțire din os. Dar sunt bine. Azi sunt bine și trăiesc că m-a operat doctorul Rotaru. Și am văzut că pe ziarul dumneavoastră au mai fost prezentate cazuri și oameni care au scăpat datorită dânsului și am văzut că și dumnealui explică cât de important e să te prezinți la specialist, și am vrut să îi mulțumesc că mi-a salvat viața. Azi trăiesc datorită doctorului Rotaru, așa să știți. Dacă ar fi mai mulți medici ca el, cred că nimeni n-ar mai avea probleme. Sau nu cu dinții”, a explicat Ileana Ivașcu.

Și în mesajul ei, femeia a dorit să menționeze că nu doar viața ei a fost salvată de dr. Ovidiu Rotaru, ci și a fiului ei, Marinel Ivașcu. ”Marinel lucrează în Italia și în vară vine acasă. În fiecare an, în vară, încearcă să vină să ne vadă. Și tot acum doi ani, chiar după ce m-a salvat pe mine domnul doctor, Marinel a avut nevoie de o extracție la o măsea și s-a dus la un stomatolog din Baia Mare. Și nu știu ce i-o făcut doctorul acela, nici nu contează cum îl cheamă, dar când i-a scos măseaua, i-a tot rupt sinusul de la loc. Sau i-a scos măseaua cu sinus cu tot, nu mă pricep la formulele astea medicale.

VEZI:Minunile chirurgiei maxilo faciale din Spitalul Județean ”Dr. Constantin Opriș” Baia Mare! Bogdan Pop putea rămâne mutilat pe viață după un cumplit accident de bicicletă!

După pățania asta, Marinel a ajuns la cabinetul doctorului Rotaru, în aceeași zi. Și a intervenit medicul pe loc, că avea o hemoragie cumplită. Și eu zic că dacă nu îl cosea și nu-l trata, nu știu dacă fiul meu ar mai fi trăit azi. Apoi doctorul Rotaru i-a pus acolo, în gaura aia un implant și acum Marinel nu are nicio treabă. Și nici eu nu am nicio durere și în fiecare seară când mă rog, îl amintesc și pe doctorul Rotaru în rugăciunile mele. Cum spuneam, mi-a salvat mie viața, a salvat viața fiului meu. N-am cuvinte să pot să-i mulțumesc pentru tot binele ce ni l-a făcut, așa că vă rog să mă ajutați și să spuneți lumii că eu trăiesc azi datorită lui. Și de câte ori merg la dânsul la control, văd că-s bine, că boala n-a mai recidivat și eu mă simt grozav”, a subliniat Ileana Ivașcu.

Amalia Babici Man

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.