Borșenii indignați de nesimțirea celor de la CNADNR

BORSA  DN18Borșenii indignați de nesimțirea celor de la CNADNR

”Cum naiba este pus la conducerea unei asemenea institutii un Păcălici de Om care e indiferent la lucrurile serioase și de ce nu e schimbat din funcție?”, se întreabă Vasile Timiș. ”Guvernul României vrea să fim la zi cu taxele și impozitele, mai mult, ne sufocă în fiecare zi, ANAF-ul și cam toate organele statului pentru ca nu cumva să nu greșim cu 5 lei în plus sau în minus, controale care se lasă cu amenzi.
Întrebarea este: cum cheltuiesc toți banii noștri? Că în zona noastră nu s-a realizat niciun mare proiect”, susține și Ciprian Apostol. ”Un papagal ca mulți alții cu proptele, să-i ia dracu, că sunt tare mulți!!!”, a concluzionat și Ioan Danci. Hojda Ștefan Banciu și-a exprimat admirația pentru deputatul Fonta, afirmând:  ”Insistați mai mult, știu că sunteți curajos și vreți să faceți ceva pentru Borșa, vrem drumuri bune și canalizare, vă mulțumim”. ”Ar trebui dați în judecată pentru abuz în serviciu”, concluzionează și Cipri Danci. Bogdan Tudorache și Vasile Barani sunt de părere că toți ar trebui să iasă în stradă, în caz contrar problema nu va fi rezolvată.

”Pe lânga peisajele mirifice din zonă, dai peste nepăsarea factorilor de decizie… și te mai miri că nu ne vizitează străinii… sau, d-le Fonta, poate cei responsabili așteaptă  … ca pe vremuri … să deschizi ușile cu piciorul … mâinile fiind ocupate cu sacoșe…”, susține și Iosif Kleibel. Și mai hotărât este Elemer Deer care susține că ”domnul în speță, domnul Cecan, din câte am înțeles, din spusele antivorbitorilor mei, dacă ar trebui să facă naveta la Guvern pe DN 18, cum s-ar simți zguduind micul dejun din toate mădularele, iar când ajunge în fața pultului unde își va lua cuvântul, să vomite toate minciunile referitor cu reabilitarea DN 18. Văd că la unii le place strada, că de dimineața până seara stau pe stradă, urmărind cine urcă și cine coboară”. ” Haideți să îl NEGĂM pe acest domn Neaga! Nu vă opriți, domnule deputat Fonta. Aduceți lângă dumneavoastră și pe ceilalți parlamentari din județele Maramureș și Suceava și faceți presiuni la Ministerul de resort.

Este necesară și implicarea prefecților din cele două județe, cât și a consiliilor județene și a președinților acestora. Avem doi parlamentari mai tot timpul în emisiuni tv la posturile centrale, îi rugăm să ia atitudine! Felicitări, domnule FONTA, vă rugăm să-l deranjați puțin pe PONTA!!”, a afirmat și Florian Gui. Acestea sunt doar câteva dintre reacțiile borșenilor și, probabil, vor apărea și altele. Și până când DN 18 nu va fi reabilitat, situația va deveni tot mai tensionată.

Amalia Babici Man

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.