Box- Memorialul” Grigore Vlad”, de la Sighet

boxAZI, de la ora 15, la Sala Polivalentă din Sighetu Marmaţiei, începe prima ediţie a galei de box Memorialul ‘’Grigore Vlad’’, organizată în memoria marelui sportiv maramureșean  Grigore Vlad, de către   Clubul Sportiv Școlar, CSS Box Club “Lauruc”, cu aportul primarului Ovidiu Nemeş.  Participă 148  de sportivi pe categorii de vârstă (cadeţi, copii, juniori, tineret)   de la  mai  multe cluburi din România: Craiova, Iaşi, Zalău, Satu Mare, Carei, Baia Mare  Oradea, Sibiu. Va fi promovat în cadrul Galei şi boxul feminin, în premieră în Sighet. În program sunt incluse un meci de box surpriză și un moment  de kangoo jumps. Va avea loc și un meci de box profesionist între un sighetean şi un  băimărean: Florin Stan şi Andrei Şugăr. 

Reamintim că fostul boxer și antrenor de box, Grigore Vlad, Cetăţean de Onoare al municipiului Sighetu Marmaţiei, a trecut la cele veșnice, în anul 2005. Un aport deosebit în organizarea acestei gale 
l-au avut foștii săi elevi: Mihai Lauruc, Claudiu Rîșco și Adrian Ștețca, antrenori de box.
Programul continuă mâine, de la ora 11, la Sala Polivalentă, iar duminică, de la ora 15, pe scena din  parcul Grădina Morii. 

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.