BREAKING NEWS. Alerta aviatica in Romania. Apel la 112 privind un avion prăbușit în zona localității Prisecani; planul roșu activat

Apel la 112 privind un avion prăbușit în zona localității Prisecani; planul roșu activat / Arafat: S-a luat legătura cu ROMATSA, în acest moment nu e niciun avion dispărut

La nivelul județului Iași a fost activat, joi seara, planul roșu de intervenție în urma unui apel primit la 112 de la cetățean care a semnalat că a văzut un avion cu flăcări la motoare care s-ar fi putut prăbuși în zona localităților Prisecani și Osoi, mai multe echipaje de intervenție fiind trimise acolo, a declarat, pentru AGERPRES, prefectul județului Iași, Marian Șerbescu.

ORA 00.11 Arafat: S-a luat legătura cu ROMATSA, în acest moment nu e niciun avion dispărut

Secretarul de stat în MAI Raed Arafat a declarat vineri, pentru AGERPRES, că din informațiile primite de la Romatsa nu este nimic confirmat până la acest moment privind posibila prăbușire a unui avion în județul Iași.

„La momentul acesta ROMATSA nu are nimic dispărut. Este un apel telefonic care a venit. Ai noștri caută acolo ca măsură de precauție, dar la acest moment nu este nimic confirmat. S-a luat legătură cu ROMATSA. În acest moment nu avem nimic dispărut, oficial, din avioanele care erau în zonă”, a spus Arafat.

ORA 23.45 Reprezentanții Aeroportului Iași nu au informații despre prăbușirea unei aeronave

Purtătorul de cuvânt al Aeroportului Internațional Iași, Elena Troia, a declarat, pentru AGERPRES, că informațiile deținute în prezent nu confirmă că ar fi avut loc un accident aviatic în zonă.

„Nu avem informații despre un posibil accident în care să fie implicat vreun avion care să execute curse la/către Aeroportul Iași”, a declarat, pentru AGERPRES, Elena Troia, purtătorul de cuvânt al Aeroportului Internațional Iași.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.