Brian Cristian, deputat USR: de Ziua Maghiarilor de Pretutindeni îi felicit pe etnicii maghiari din comunitatea noastră!!!

Baia Mare nu înseamnă doar probleme și lipsuri supărătoare pentru comunitate, datorate în special administrării ineficiente din ultimii zece ani. În Baia Mare avem multe lucruri bune, care funcționează, pentru care putem fi recunoscători și pe care trebuie să le cultivăm mai departe.
Una dintre valorile noastre este multiculturalitatea, apoi respectul pe care fiecare membru al comunității îl simte în relația cu cei din jurul său. De Ziua Maghiarilor de Pretutindeni îi felicit pe etnicii maghiari din comunitatea noastră. Îi încurajez să își păstreze tradițiile și obiceiurile care aduc plus valoare întregii comunități.
Aștept să ne bucurăm împreună la Foter Fesztival, unul dintre evenimentele care promovează cultura și tradițiile maghiare și care ne-a oferit un exemplu în ultimii ani, prin organizarea de bun simț.
La mulți ani, maghiari din Baia Mare și de pretutindeni! Unii îmi sunteți prieteni, alții colegi de partid, cu mulți am colaborat în proiectele administrative, parlamentare, sociale și de voluntariat pe care le-am desfășurat în ultimii ani. Cred că fiecare separat, dar mai ales toți, împreună, putem face ceea ce este necesar pentru comunitatea noastră și pentru municipiul Baia Mare!
(Brian Cristian, deputat USR de Maramureș)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.