Bucurie pentru pescari! Raurile Somes, Lapus, Tisa si Iza, populate cu crap de Asociatia de pescuit Vidra !

crapiAsociatia de Pescuit Sportiv Vidra Baia Mare , prin cotizatiile celor 4.000 de membrii , continua seria de populari inceputa in 2011 , perioada in care s-a populat cu 6.000 kg de crap , caras si salau pe raurile Somes , Lapus , Iza si Tisa . In perioada 30 martie – 4 aprilie Asociatia Vidra va popula raurile cu 2.500 kg de crap romanesc cu greutatea cuprinsa intre  1,600 kg si 2,200 kg , urmand ca in toamna sa fie populate raurile cu 3.000 kg de caras cu greutatea cuprinsa intre 1 kg si 2kg un record in greutate pentru aceasta specie , toata aceasta populare facuta cu ajutorul partenerilor nostrii de la crescatoria Turulung care ne ofera peste de foarte buna calitate , rezistent in raurile noastre de altfel destul de poluate.
Multumim tuturor pescarilor care s-au inscris in asociatia noastra prin toate punctele de lucru din Maramures si Satu Mare si cu ajutorul carora s-au realizat aceste populari . Pescarii au inceput sa fie mai constienti si mai responsabili privind respectarea legii pescuitului , la ultimele controale chiar observand eliberarea pestilor subdimensionati , folosirea de lansete sportive si nu cele folosite la braconaj.
braconieri pe somesSigur ca vom incerca sa depistam si grupurile de braconieri care actioneaza cu plase , parasute si triunghiuri in zonele Ticau , Lucacesti , Seini , Ilba , Ardusat , Tamaia si altele impreuna cu inspectorul ANPA si Jandarmeria Romana si multumim pescarilor care ne-au informat despre acesti braconieri si celor care au sunat la 112 pentru a anunta actele de braconaj .
Informatii privind popularile sau alte activitati ale Asociatiei Vidra , Bejan Cristian  tel. 0740.180.810

1 COMENTARIU

  1. Sunt membru A.P.S Vidra din Satu Mare si sunt bucuros pentru ca fac parte prin cotizatie la popularea raului Somes si cu multi preteni pescari suntem fideli acestei asociatii,cu multa stima Sanyi..!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.