Bugetul municipiului Sighetu Marmației a fost votat. Orașul se va dezvolta prin două proiecte importante inițiate de PNL Sighetu Marmației

Bugetul municipiului Sighetu Marmației a fost votat. Orașul se va dezvolta prin două proiecte importante inițiate de PNL Sighetu Marmației

În cadrul ședinței extraordinare a Consiliului Local, convocată pentru a treia oară la sediul Primăriei Sighetu Marmației, liberalii sigheteni au reușit să își treacă cele două amendamente formulate pentru dezvoltarea orașului. Este vorba despre alocarea de fonduri pentru realizarea de investiții în reabilitarea unei străzi și a Secției de Boli Infecțioase a Spitalului Municipal Sighetu Marmației.

Bugetul municipiului Sighetu Marmației a fost votat cu cele două amendamente propuse de liberalii sigheteni.

„Bugetul, în forma propusă nu a întrunit de două ori votul consilierilor pentru a fi votat. Noi, consilierii locali PNL nu am fost de acord cu un buget al sărăciei și subdezvoltării. Tocmai de aceea, la ședința anterioară am venit cu două amendamente concrete care vizează probleme de importanță majoră pentru sigheteni, respectiv alocarea de fonduri pentru realizarea de investiții în reabilitarea unei străzi și a unei secții a Spitalului Municipal Sighetu Marmației, acestea negăsindu-și sursa de finanțare. Am avut încredere, și astăzi s-a găsit soluția concretă de finanțare pentru amendamentele propuse. Alături de noi în acest demers au fost și colegii de la UNPR, Nicu Iuga și Mihali Găvrilă”, a spus Daniela Onița Ivașcu, consilier local și președinte PNL Sighetu Marmației.

Cele două investiții se ridică la 200.000 de lei, fiind acordate sume egale de bani pentru reabilitarea unui drum, dar și a Secției de Boli Infecțioase din cadrul Spitalului Municipal Sighetu Marmației.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.