Bunica-eroină care și-a donat aproape toată pensia pentru victimele din Colectiv. Este puțin, dar e tot ce are!

mamaieCele mai mari surprize le fac de obicei oamenii simpli, ei sunt cei mai sufletisi si nu se feresc chiar sa isi rupa de la gura ca sa ii ajute pe altii. Asa a facut si „Mamaia Parascheva”, bunicuta de 85 de ani care, din pensia ei de 547 de lei, a donat 300 de lei pentru victimele din Colectiv. Gestul ei a fost anunta pe Facebook de catre nepoata sa, Oana Botezatu.

„Mamaia Parascheva este mamaia mea. Una dintre ele. Are 85 de ani si o pensie de 547 de lei (200 de lei de la CAP, restul – de urmas, de pe urma bunicului, mort in urma cu vreo 30 de ani).

Mamaia Parascheva – de la Ivesti, Vaslui – a donat, din pensia ei, 300 de lei pentru ‘nenorocirea de la Colectiv’. Banii i-a pus fiul ei, unchiul meu, intr-un cont pe care l-a vazut mamaia in zilele alea la televizor. ‘Am trimes si eu cat am putut. Cum sa nu trimet?! Locul ala unde au ars se chema ca locul in care am muncit noi: Colectiv’”, povesteste Oana Botezatu pe Facebook.

Tanara si-a exprimat speranta ca banii bunicii vor fi utilizati cum trebuie.

„Ea si-a facut partea ei de bine. Eu m-am bucurat sa aflu asta. Si m-as bucura si mai tare sa stiu ca banii lor, ai celor multi care au donat, au ajuns acolo unde trebuie”, a mai scris Oana Botezatu.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.