Butelie heliu

Au cam trecut vremurile cand, pentru petreceri, alegeam cateva baloane mici din latex, de diferite culori, pe care sa le umflam in mod traditional. Acum, suntem atrasi de ideea baloanelor mari, de diferite forme, personalizate cu texte speciale pentru fiecare ocazie, ori de acele baloane imense, in forma de cifre ori litere, pe care sa le folosim la decor, in special pentru crearea fundalului perfect pentru fotografii.

        Si, daca baloanele clasice mergeau umflate de oameni, prin traditionala metoda, baloanele mari, din folie sunt special concepute a fi umflate cu o butelie cu heliu, avand o greutate redusa. De aceea, pentru aceste baloane sunt indicate buteliile cu heliu. Sunt de dimensiuni reduse, putand fi folosite pentru umflarea a peste 20 de baloane mici din latex ori a circa 15 baloane din folie. In cazul baloanelor de dimensiuni mari, precum literele ori cifrele, care au nevoie de un volum mai mare de gaz pentru a capata forma dorita si pentru a se mentine, o singura butelie poate umfla circa 3 baloane.

Manevrarea unei astfel de butelii este relativ simpla, in ideea in care tubului initial i se adauga capatul de pompa, care sa fie intodus in balon pentru a putea fi umflat. La terminare, balonul se inoada in partea unde a fost umflat, pentru a nu exista pierderi de gaz si desumflarea balonului. Buteliile sunt mici, compacte, putand fi usor transportate si manevrate.

Pot fi folosite pentru diverse evenimente, fiind utile in umflarea baloanelor pentru diverse petreceri, nunti, botezuri, aniversari. Pot fi folosite pe orice model de balon, fie personalizat cu diferite mesaje, fie pentru baloanele mici, clasice, din latex.

Baloanele cu heliu sunt des alese pentru nunti, botezuri sau aniversari, in special cele ale copiilor de un an. Atunci, pe langa alegerea unor baloane potrivite cu tema, o alta problema este alegerea obiectelor necesare cu decoratiuni asemanatoare. Tocmai de aceea, in cele mai multe cazuri, sunt alese seturile tavita pentru taierea motului, set ce contine foarfeca, pieptene, oglinda, tava, fundita, cutiuta si o rama foto, toate cu acelasi desen/imprimeu, care sa se potriveasca de minune cu decorul ales, iar baloanele sa intregeasca tabloul.

Baloanele raman nelipsite de la petreceri, fiind, pe langa ornamentele ideale, si o sursa de distractie si amuzament. Alegerea unor baloane mari, precum cele ce reprezinta litere ori cifre reprezinta decorul perfect pentru o aniversare, iar cel mai rapid mod de a fi umflate este butelia cu heliu. Este mult mai usor si mai simplu ca baloanele sa fie umflate cu ajutorul acestor butelii. Acum, poti opta pentru cate baloane vrei la petrecere, fara a-ti face griji ca alegerea ta iti va taia respiratia la propiu.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.