Cadouri din suflet pentru micuții de la  gradinița Maica Colomba din partea reprezentanților PNL Sighetu Marmației în cadrul inițiativei : “Sărbătorile sunt magice și vin pentru toți copiii!”

Cadouri din suflet pentru micuții de la  gradinița Maica Colomba din partea reprezentanților PNL Sighetu Marmației în cadrul inițiativei : “Sărbătorile sunt magice și vin pentru toți copiii!”

De o surpriză plăcută au avut parte copiii  de la  gradinița Maica Colomba Sighetu Marmației. Moșu  a venit încărcat cu daruri , haine și jucării.

În acest centru funcționează mai multe grupe de școlari, care după finalizarea programului de la școală vin ,aici, pentru a servi o masă caldă și pentru a-și face temele sub atenta supraveghere a personalului specializat. Alături de programele remediale copiii au parte de surprize plăcute, activități extrașcolare și multă atenție. Centrul vine în sprijinul familiior cu venituri reduse,  este un loc în care cei mici au parte de înțelegere, bunătate și multă căldură sufletească.

Reprezentanții PNL Sighetu Marmației au pregătit  cadouri pentru cei mici, cadouri din suflet pentru acești copii minunați.

Consilierul local, președinte PNL Sighetu Marmației av.Daniela Onița Ivașcu:

“În prag de Crăciun, alături de colegii liberali am dat o mână de ajutorul Moșului și am făcut o vizita copiilor de la gradinita Maica Colomba din Sighet.

Am rămas plăcut impresionați de modul în care acești copii cu o situație materială precară sunt integrați în sistemul instructi-educativ. Copiii ne-au întâmpinat cu colinde și ne-au mărturisit că au fost cuminți și studioși în acest an școlar, obținând  rezultate bune și foarte bune la învățătură.

Întrega noastră prețuire și admirației sorei Livia și întregului colectiv al grădiniței Maica Colomba.

Mulțumim magazinului Emanuel, pentru parteneriatul din  acest proiect
Sărbătorile sunt magice și vin pentru toți copiii!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.