Calculează ONLINE anul în care vei ieşi la pensie. E simplu și RAPID!

pensieCasa Naţională de Pensii Publice a pus la dispoziția utilizatorilor o aplicație care permite calcularea vârstei de pensionare în funcție de anul nașterii. Aplicația care îţi permite să îţi calculezi vârsta de pensionare în funcție de anul nașterii poate fi accesată de AICI, însă trebuie să ții cont că datele pe care le primești au caracter informativ. Informaţiile sunt calculate pentru condiţii normale de muncă în sectorul civil.

VEZI:ATENŢIE! Mii de români riscă ÎNCHISOARE, pe acest motiv!!!

Comisia de muncă a Camerei Deputaţilor a avizat favorabil, proiectul de lege iniţiat de Guvern care prevede egalizarea vârstei de pensionare la femei şi bărbaţi la 65 de ani. Proiectul aprobat de comisie mai prevede că această creşterea vârstei de pensionare la 65 de ani va fi făcută eşalonat, până în 2035, la femei şi 2015 pentru bărbaţi.

Proiectul Guvernului a fost însă aprobat de comisie și urmează să fie supus dezbaterii plenului Camerei Deputaţilor, care este for decizional. Anterior, Senatul a adoptat proiectul.

1 COMENTARIU

  1. Aceste informaţii sunt calculate pentru condiţii normale de muncă în sectorul civil. PENTRU ASTIA CU PENSII MAI SPECIALE NU MERGE 😉

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.