Călin Matei, Zimbrul zimbrilor!

calin
Un nume important și respectat în rugby-ul din România!

De 8 ani este președintele clubului de rugby din Baia Mare iar peste 2 luni se vor împlini 3 ani de când a fost ales vicepreședinte al Federației Române de Rugby.

Călin Matei, cetățean de onoare al municipiului Baia Mare,un om care s-a zbătut și se zbate în permanență pentru a atrage fonduri pentru sport,pentru rugby-ul băimărean. Un om care,alături de colaboratorii săi, ADUCE și nu duce bani pentru sport.Este președintele sub a cărui oblăduire, zimbrii băimăreni au reușit,începând din stagiunea 2008-2009 și până în prezent, ceea ce nu a reușit nici un club din România.

Este omul care a reușit,prin tenacitatea care-l caracterizează, să modernizeze stadionul de rugby aducându-l la standarde internaționale. Având un gazon excepțional,lucru remarcat și de către președintele FRR,Harry Dumitraș si Lynn Howless,antrenorul ,,stejarilor„ și beneficiind și de extinderea tribunelor si implicit a numărului de locuri, arena băimăreană va găzdui,în viitor și meciuri inter-țări!

Astăzi,4 decembrie 2015, Călin Matei a mai rezolvat un punct din agendă: inaugurarea vestiarelor, o casă nouă, dotată la cele mai înalte standarde:cu sală de forță,grupuri sanitare, saună, bazine de recuperare, birouri. De asemenea tot în incinta Arenei Zimbrilor mai există un punct de socializare, de tip restaurant, unde suporterii vor putea interacționa cu favoriții lor sau vor putea petrece  clipe frumoase împreună.

Au fost o mulțime de personalități, astăzi la inaugurare, oamenii au discutat despre rugby, s-au întreținut cu gazdele au ciocnit câte o cupă de șampanie dar,la un moment dat, mi-a atras atenția o,,voce„  care, dorind să-i adreseze o întrebare președintelui Călin Matei, i s-a adresat acestuia cu apelativul : Domnule ZIMBRU!

Dar, după zâmbetele de moment, mi-am dat seama că, omului Călin Matei, chiar i se potrivește acest apelativ!

Mâine,zimbrii băimăreni se află în fața unui ultim examen al acestui an, examenul suprem: dispută Finala SuperLigii Naționale de rugby împotriva celor din Timișoara!

Haideți băieți, un ultim efort, jucați până la ultima picătură de energie și învingeți!

Faceți-vă fericiți suporterii!

Faceți-l fericit pe Zimbrul din fruntea voastră!

Felicitări, d-le Zimbru Călin Matei, mult succes zimbrilor băimăreni!

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.