Acasă Anunturi Utile Camere de supraveghere video in Baia Mare. Care este zona cea mai vizată?

Camere de supraveghere video in Baia Mare. Care este zona cea mai vizată?

Un număr de 132 de camere de supraveghere video urmează a fi montate în municipiul Baia Mare ca urmare a unui parteneriat transfrontalier cu oraşul Solotvino din Ucraina, a informat, serviciul de comunicare al administraţiei locale.

‘Municipiul Baia Mare a implementat, în parteneriat cu Municipiul Ivano-Frankivsk, Ucraina; Oraşul Solotvino, Ucraina şi Municipiul Sighetu Marmaţiei, proiectul ‘SAFE FUTURE’ – Viitor sigur, finanţat în cadrul Programului Operaţional Comun România-Ucraina 2014-2020, şi a creat un dispecerat şi o reţea de camera video fixe şi mobile . Un număr de 132 camere vor fi montate pe raza municipiului Baia Mare, în 35 locaţii’, a precizat Primăria Baia Mare.

De asemenea, primăria a rugat cetăţenii municipiului Baia Mare să să completeze un chestionar online privind gradul de încredere al populaţiei în Poliţia Locală, ca urmare a implementării proiectului.

Cea mai supravegheată zonă video din municipiul Baia Mare a Piaţa agro-alimentară Izvoare, dar şi alte zone de trafic rutier.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.