“Camouflage World Tour” Lara Fabian recunoaste: sunt si eu un cameleon

De 1 martie (si 8 martie, ca tot vine imediat), cel mai frumos cadou pe care domnii il pot face doamnelor, copiii mamelor, prietenii prietenilor,…, este o declaratie de dragoste. Si, cred eu, ”Je t’aime” e una dintre cele mai frumoase declaratii din toate timpurile. O declaratie pe care Lara Fabian o face tuturor fanilor sai.

“Sunt si eu un fel de cameleon, ma reprezinta foarte mult aceasta piesa, de fapt tot acest turneu. Sa lucrez la acest album a fost amuzant, adevarat, onest, simplu si foarte pozitiv ca energie, a fost un lucru extraordinar de facut”, spune Lara Fabian despre noul turneu,  “Camouflage World Tour”, in cadrul caruia va ajunge si la Cluj-Napoca, pe 29 martie, la Sala Polivalenta.

In turneul ei prin toata lumea (40 de concerte), Lara a acordat doar doua interviuri scurte pana acum, asa ca am facut rost de ele si am ”scos” o stire video de 2 minute pe care o puteti citi in atasament la mail si/sau o puteti descarca de AICI, alaturi de alte materiale din KIT-ul MEDIA, precum spot video cu/fara sunet, afis dimensiuni mari si mici. Rugamintea mea este sa folositi in comunicare noul afis atasat si in mail.

O alta informatie utila este aceea ca biletele NU sunt puse in vanzare si la Sala Polivalenta, ci numai pe eventim.ro si in reteaua Eventim din Cluj: librariile Carturesti si Humanitas, magazinele Germanos, Carrefour Voiaj, benzinariile OMV, in toate Orange shops, Vodafone stores si in reprezentantzele Vodafone. Lista punctelor de vanzare o aveti atasata.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.