Campanie de informare: Susținerea inițiativelor antreprenoriale

Campania de informare și conștientizare a persoanelor din grupul țintă al proiectului „Standarde pentru Baia Mare – Incluziune și integrare fără discriminare” în ceea ce privește oportunitățile generate de proiect prin susținerea inițiativelor antreprenoriale a ajuns la final. Joi, 13 decembrie, la Școala Gimnazială Nicolae Bălcescu din Municipiul Baia Mare a fost desfășurat ultimul workshop, eveniment la care au participat peste 30 de invitați: persoane din grupul țintă al proiectului, persoane din comunitate, experții implicați în subactivitate și doi antreprenori.

Conform subactivității 7.1, au fost organizate opt workshop-uri pentru opt grupuri formate din aproximativ 20 de participanți, fiecare întâlnire având ca scop prezentarea oportunităților furnizate prin proiect, în vederea înființării unor noi afaceri și în același timp identificarea persoanelor interesate să devină antreprenori.

Până în prezent, 58 de persoane din grupul țintă al proiectului (domiciliate în Cartierul Ferneziu, inclusiv străzile Luminișului și Horea) și-au exprimat dorința de a participa la concursul de  idei de planuri de afaceri, organizat în cadrul proiectului. În urma acestui concurs, 40 de planuri de afaceri vor fi selectate pentru a fi finanțate.

Proiectul„Standarde pentru Baia Mare – Incluziune și integrare fără discriminare” POCU/18/4/1/101688, este implementat de către Municipiul Baia Mare în parteneriat cu Asociația Filantropică Sfântul Ierarh Iosif Mărturisitorul, Școala Gimnazială Nicolae Bălcescu Baia Mare și Penitenciarul Baia Mare.

Proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020.

Pentru detalii și informații suplimentare sunteți rugați să ne contactați la numărul de telefon 0362.739505 – Asociația Filantropică Sfântul Ierarh Iosif Mărturisitorul.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.