CANCERUL se VINDECĂ în doar câteva saptămâni! Dezvăluirea unui medic renumit

Cancerul este una din cele mai răspândite boli și una dintre cele mai de temut, dat fiind faptul că se vindecă greu și uneori chiar deloc. Doctorul Leonard Cowell, recunoscut pentru reușitele sale în tratarea cancerului și a altor afecțiuni, afirmă că orice formă de cancer se poate vindeca în câteva săptămâni.

„Din experiența mea, orice cancer se poate vindeca între două si 16 săptămâni, dar, la fel de adevarat este și faptul că orice doctor cu o experiență de peste 20 de ani știe că această boală se poate vindeca și instantaneu, fenomen cunoscut ca vindecare spontană”, afirmă Leonard Coldwell.

Cancerul este stopat în momentul în care scapi de starea acidă și de toxicitatea internă (acidoză) și în momentul în care corpul devine alcalin și îmbogățit în oxigen prin adoptarea unei diete și a unor sucuri verzi, bogate în clorofilă, calciu bun și minerale (corpul ajunge la alcalinitate). Poate dura câteva zile sau câteva săptămâni, dar cancerul va fi oprit.

Ph-ul sângelui sănătos trebuie să fie alcalin în faza de vindecare ( în jur de 7,5). Pentru acest lucru se folosește o metodă de oxigenare a sângelui, prin care se scoate tot sângele din corp (va avea culoarea neagră) și se oxigenează (culoarea sângelui va deveni roz).După 12 astfel de ședințe, veți avea un sânge sănătos, fapt care va ajuta la videcarea cancerului.

Sursa: reporter24.ro

 

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.