Când vor fi permise nunţile în 2021. Asistenta medicală, invitatul permanent la nunţile post-pandemie

Cei care şi-au amânat nunţile pe perioada pandemiei au acum motive de bucurie. Peste 250.000 de nunți au fost amânate în 2020 din pricina restricţiilor impuse de autorităţi.

Când vor fi permise nunţile în 2021. Autorităţile au anunţat că este destul de probabil ca aceste evenimente să poată fi reluate începând cu 1 iunie, însă cu respectarea anumitor condiţii menite să prevină răspândirea virusului SARS COV 2. Una dintre aceste condiţii este solicitarea serviciilor unei asistente medicale. Asistenta va fi, deci, invitatul permanent al nunţilor post-pandemiei, potrivit Antena 3.

ATP Motors. Campanii de nerefuzat. Noi  îți găsim soluția!

AGASTIA SERV – Descopera ofertele de nerefuzat FORD

Oferte de nerefuzat 2021

Rolul asistentei medicale va fi acela de testare a invitaţilor nevaccinaţi. Participanţii care au făcut vaccinul va trebui să aibă certificatul de vaccinare asupra lor. Organizatorii de nunţi au deja în oferte preţuri pentru kit-urile de testare.

Una dintre veștile bune este aceea că nunta nu va mai limitată de un număr strict de persoane, astfel încât mirii nu vor fi nevoiți să aleagă între invitați.

”Dacă lucrurile vor sta așa, suntem foarte bucuroși. Asta înseamnă că eforturile noastre chiar au dat roade. Are sens ca, pe lângă persoanele vaccinate, care nu sunt suficiente în acest moment, să aibă acces și cei care dovedesc că nu au COVID în ziua evenimentului ori cei care dovedesc că au trecut prin boală. În ceea ce privește prezența unei asistente medicale, sau a unui cadru medical, este evident că ne asumăm cu toții că acesta nu va fi un an obișnuit, așteptăm normele autorităților privind implementarea efectivă a acestui triaj de la nunți sau evenimente”, a declarat Dora Pătrașcu, organizator nunți, pentru Antena3.

Conform unor surse, comitetul interministerial pentru relaxarea restricţiilor ia în calcul permiterea desfăşurării unor evenimente precum nunţile şi botezurile după 1 iunie, pentru mai mult de 20 de persoane, dar numai dacă acestea sunt vaccinate sau pot dovedi că nu sunt infectate cu noul coronavirus.

Premierul Florin Cîţu a spus că, în opinia sa, „persoanele vaccinate, care nu reprezintă un pericol de sănătate, ar trebuie să beneficieze de o viaţă normală„.

Sursa: rtv.net

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.