Candidații USR PLUS au votat la primele ore ale dimineții, pentru dezvoltarea Băii Mari și a Maramureșului

Membrii Alianței USR PLUS Maramureș au votat la primele ore ale dimineții de azi, pentru a încuraja băimărenii și maramureșenii să iasă la vot în număr cât mai mare. Votul lor a fost unul pentru schimbare, pentru dezvoltare și pentru un viitor mai bun în județul nostru.

Vlad Duruș, candidatul USR PLUS la președinția CJ Maramureș, a ieșit și el încrezător din secția de votare organizată în incinta Școlii Gimnaziale „Simion Bărnuțiu” din Baia Mare. „Am votat pentru schimbare. Am votat pentru că județul nostru, pentru că orașul nostru și satele noastre merită mult mai mult decât situația în care se află azi. Am votat  pentru un Maramureș care să aibă parc industrial, cu locuri de muncă; pentru un Maramureș în care turismul să fie un motor al economiei; pentru un Maramureș în care tinerii să aibă o perspectivă; pentru un Maramureș în care fermierii să fie sprijiniți, să aibă centre de colectare; pentru un Maramureș în care producătorii locali, baza economiei rurale, sunt susținuți; pentru ca groapa de gunoi ecologică să nu mai fie o groapă pentru banii maramureșenilor; am votat pentru că, în sfârșit, avem cu cine!

Mergeți și votați schimbarea pentru Maramureș, pentru Baia Mare, pentru Sighetu Marmației, pentru Borșa, pentru toate comunele noastre maramureșene. Pentru că trebuie să ne redăm mândria de a fi maramureșeni!”, a declarat Vlad Emanuel Duruș la ieșirea de la urne.

Dan Ivan, președintele USR Maramureș și candidatul USR PLUS la Primăria Baia Mare:„Astăzi, avem această ocazie: să punem ștampila pe buletinul de vot și să schimbăm lucrurile.

Vă invit să veniți la vot, să votați în număr cât mai mare, pentru o schimbare în Baia Mare, pentru a aduce viitorul acasă!”, a declarat Dan Ivan, imediat după ieșirea din secția de votare organizată în incinta Școlii Gimnaziale „Nichita Stănescu” din Baia Mare.

 

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.