Canicula vine la toamnă! Meteorologii spun că abia în septembrie vom avea temperaturi de vară! Vremea în următoarele luni

Canicula vine la toamnă! Meteorologii spun că abia în septembrie vom avea temperaturi de vară! Vremea în următoarele luni
Iulie a adus vreme rea și precipitații însemnate cantitativ, care au creat probleme în mai multe zone din țară. Meteorologii spun că nu scăpăm de ploi și vijelii nici în ultimele zile din luna lui Cuptor. ANM a emis și prognoza meteo pentru august și septembrie, în prima lună de toamna calendaristică fiind anunțate temperaturi cu mult peste media perioadei.
ANM, prognoza meteo pe următoarele luni. Vremea în august 2018

În luna august 2018, vremea se va mai îmbuna. Vor fi temperaturi cu peste 5 – 6 grade Celsius peste media lunară multianuală. Va fi foarte cald local în sud și-n sud-vest. Vreme caldă va fi în tot sudul, sud-estul, vestul țării. În centru și nord vor fi temperaturi caracteristice perioadei.

Precipitațiile vor apărea răzleț, mai mult în zonele de deal și de munte.

ANM, prognoza meteo pe următoarele luni. Vremea în septembrie 2018

Prima lună de toamnă vine cu temperaraturi ridicate. În nord și-n centru vor fi temperaturi normale, caracteristice unei luni de septembrie, iar în restul țării va fi mult mai cald.

Precipitațiile vor fi deficitare în sud, est și vest.sursa

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.