Cântăreaţă din trupa A.S.I.A., vedetă pe un site p@rno!VIDEO+FOTO

anemona_niculescu_0Unde dai şi unde crapă! În România publicul s-a bucurat de vocea sa, în timp ce în străinătate internauţii savurează imagini porno cu ea.

Anemona Niculescu (36 de ani) a devenit cunoscută ca parte a trupei A.S.I.A., la începutul anilor 2000, apoi s-a orientat spre industria filmului. A jucat în „Secretul Mariei” şi a primit un rol în producţia pentru marele ecran „Păcală se întoarce”, regizată de Geo Saizescu.

Ei, tocmai acest film lansat în 2006 îi face probleme Anemonei. Ea poate fi admirată complet goală pe site-ul pentru adulţi xhamster.com, într-un montaj video cu scene din pelicula respectivă.

Anemona Niculescu ştie de existenţa respectivului material de câţiva ani, dar nu a putut face nimic ca acesta să dispară.

Anemona Niculescu s-a axat pe cariera de actriţă după despărţirea de A.S.I.A.

“Nu-mi vine să cred. Nu ştiu ce să zic şi nici cu cine să vorbesc ca acele imagini să fie scoase. Bineînţeles că sunt folosite ilegal, fără nici un drept şi fără acordul meu”, a declarat cântăreaţa pentru Click! în urmă cu ceva timp, fiind hotărâtă să facă ceva în acest sens.

Se pare că efoturile ei au fost în zadar pentru că filmuleţul incriminat este în continuare pe site-ul pentru adulţi.

sursa:click.ro VIDEO

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.