Captură record de ţigări de contrabandă la Vişeu de Sus! FOTO

viseu1Autoturism indisponibilizat şi 5 907 pachete cu ţigări confiscate de poliţiştii din Vişeu de Sus

Poliţiştii din Vişeu de Sus au identificat un tânăr care transporta cu  autoturismul 118 140 ţigarete de provenienţă ucraineană. Întreaga cantitate a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor iar autoturismul a fost indisponibilizat la sediul poliţiei.

 În timp ce acţionau pentru prevenirea şi combaterea contrabandei cu tutun, poliţiştii din Vişeu de Sus au depistat ieri, pe raza localităţii Leordina, un tânăr de 27 de ani din Bistra, care conducea un autoturism cu care transporta ţigări.

viseuÎn urma controlului efectuat asupra autovehiculului, pe bancheta din spate şi în portbagajul maşinii au fost găsite 5 907 pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană, netimbrate în România.

Întreaga cantitate de ţigări,  în valoare de peste 59 000 de lei, a fost ridicată în vederea confiscării şi continuării cercetărilor iar autoturismul a fost indisponibilizat la sediul poliţiei.

Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de contrabandă şi continuă cercetările în vederea identificării tuturor persoanelor implicate în activitatea infracţională şi tragerea lor la răspundere.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.