Carambol pe SOSEA.Trei maşini s-au făcut PRAF. Şoferul şi soţia lui gravidă, încarceraţi! FOTO

Trei maşini s-au ciocnit în lanţ. Şoferul şi soţia lui gravidă, încarceraţi!
Un şofer şi soţia lui gravidă au ajuns la spital după ce bărbatul a scăpat maşina de sub control şi a intrat într-un alt autoturism. Un al treilea şofer nu a mai apucat să evite maşinile lovite şi a intrat în ele.

Accidentul a avut loc la Bascov, în Argeş. Cei doi soţi de 35 şi 30 de ani abia aşteptau să ajungă la petrecerea de Revelion, când bărbatul a pierdut controlul volanului şi s-a izbit frontal de o altă maşină.

„Mergeam în spatele şoferului cu Cielo şi la un moment dat, l-am văzut răsucindu-se cu Audi în jumatea drumului. Am frânat cât am putut, am încercat să evit, dar…”, a explicat şoferul implicat în accident, potrivit România TV.

În spatele celor două maşini era o a treia care s-a izbit de ele. Şoferul vinovat şi şoţia lui însărcinată în trei luni au rămas captivi între fiarele autoturismului. O victimă era lângă maşină iar a doua victimă încarcerată la volan. Ambii soţi au ajuns la spital cu răni grave.

Pompierul Cătălin Cristea a declarat că „Detaşamentul a fost solicitat pentru descarcerarea a două persoane din autoturism”.Ceilalţi doi şoferi au suferit răni supeficiale şi au refuzat să meargă la spital.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.