Care este ADEVĂRATUL sens al emoticoanelor utilizate în mod obișnuit

Le utilizăm în fiecare zi, pentru a înlocui cuvinte și gesturi, dar sunteți siguri că știți care este adevăratul sens al emoticoanelor utilizate în mod obișnuit?

Deși sunt folosite din ce în ce mai mult pentru a accentua sau a înlocui emoțiile și gesturile, nu toate emoticoanele sunt ceea ce par.

Din acest motiv, în fiecare an, are loc lansarea unei noi versiuni, după aprobarea de către Unicode Consortium, organizația non – profit care se ocupă cu menținerea unui sistem standard comun de caractere de scriere pe sistemele IT.

Până să apară pe dispozitive, emoticonurile pot aștepta ani. „Nu este o limbă, dar este plauzibil ca poate fi transformată în ceva de genul”, a declarat președintele Unicode Consortium Mark Davis.

Cu toate acestea, după lansare, este necesar ca imaginile să capete o semnificație universală, dar, iată, nu este întotdeauna cazul. Nu toate emoticonurile reprezintă  de fapt ceea ce noi credem. Un exemplu? Fața folosită pentru a trimite sărutări reprezintă de fapt doar gestul de a fluiera.

Pentru a afla ceea ce doresc cu adevărat să transmită cele mai comune emoji-uri, aruncați o privire pe slideurile de mai jos:

Emoticon care FLUIERĂ

În niciun caz sărut!  Dacă ați folosit acest emoticon pentru a transmite cuiva un sărut, să știți că ați greșit. De fapt, buzele în cauză sunt cele ale cuiva care fluieră și nu trimit sărutări.

EMOTICON dinți rânjiți

Nu, nu este folosit în mod irnonic! Acest emoticon este adesea folosit în mod ironic, atunci când doriți să șicanați un prieten sau să râdeți de le pentru o anumită gafă comisă. Greșit!. De fapt, acesta reprezintă un zâmbet larg.

EMOTICON față distrusă

Nu exprimă disperarea! Ochii închiși gura întredeschisă. Ani de zile am folosit aceast emoticon de fiecare dată când am dorit să-i transmitem interlocutorului nostru că suntem – Clar! – disperați. În realitate, el nu exprimă altceva decât expresia de plictiseală sau de oboseală.

EMOTICON față tristă

Momente de reflecție Da, acest emoticon nu este expresia unei persoane care este tristă şi să vrea să comunice acest lucru interlocutorului, este doar expresia unei persoane îngrijorate şi neconvinse pe deplin.

EMOTICON care scoate fum pe nas

Mai mult decât furibund. Acesta este, fără îndoială, emoticonul pentru al cărui adevărat sens au fost discuții interminabile. Părea evident toată lumea că atât expresia de încruntare, cât și norul de fumul sos pe nas indică o  persoană pe cale de a exploda într-o criză nervoasă. Bi, bine, e greșit!  au gresit. De fapt, ecoticonul trasnmite o expresie triumfătoare, a unei persoane care a depășit un obstacol important sau care a făcut un efort imens pentru a întreprinde ceva.

Citeste mai mult pe exquis.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.