Care este numărul care aduce, de fapt, mult ghinion în viaţa ta. Nu e 13, cum cred toţi!

Numerele joacă un rol important în viața noastră și au o simbolistică importantă. Tocmai de aceea a apărut știința care le studiază, numerologia, și care găsește interpretări și simboluri pentru cifrele importante din viața noastră. Fiecare persoană are un număr norocos și majoritatea consideră că numărul 13 este aducător de ghinion. Se pare însă că există un alt număr care ar atrage mai multe energii negative în viețile noastre.

Profită acum : Ofertă de nerefuzat

Ofertă de nerefuzat . Cum facem un concediu reușit cu bani puțini!

Oferta de nerefuzat  la President Hotel & Resort**** din Băile Felix

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

START OFERTE:Destinatii pentru toate gusturile si bugetele in toate colturile lumii

Profită acum: Vara în luna martie

AGASTIA SERV – Descopera ofertele de nerefuzat FORD

Care este numărul care aduce, de fapt, mult ghinion în viaţa ta

Cifra 13 este încărcată de conotații negative în multe culturi ale lumii. Tocmai pentru că se spune că aduce ghinion și mulți oameni cred în această superstiție, există companii aeriene care au eliminat rândul cu numărul 13 din aeronavele pe care operează zboruri sau clădiri în care nu există etajul 13, trecându-se direct de la 12 la 14.

De unde provine încărcătura negativă a cifrei 13? O posibilă explicație ar putea fi faptul că naveta spațială Apollo 13, lansată la ora 13:13, a explodat în data de 13 aprilie 1970. Echipajul s-a întors însă cu bine pe Pământ. Mulți oameni asociază numărul 13 cu veștile proaste, pierderile materiale sau insuccesul.

Se pare însă că răsturnatul lui 13, adică 31, are o încărcătură negativă chiar mai mare decât 13. Se spune că, în zilele de 31 ale lunii trebuie să fii foarte atent cu banii și nu este indicat să faci cheltuieli semnificative. 31 poate destabiliza relațiile amoroase și se spune că aduce ghinion ca partenerul să-ți ofere un buchet cu 31 de flori.

Numere care aduc noroc

La polul opus sunt numerele aducătoare de noroc și de energii bune, spre care toată lumea își îndreaptă atenția. Cifra 3 este una cu o puternică încărcătură simbolică pozitivă, la fel și alte numere care sunt multiplu de 3. Explicația este simplă: 3 simbolizează Sfânta Treime și se crede că nu poate aduce altceva decât binecuvântare în viața oricui.

În cultura europeană și în cea asiatică, 6 și 9 sunt considerate numere norocoase. 6 este asociat cu armonia, cu grația feminină și compasiunea. Este numărul care le poartă noroc copiilor, în special. 9 este un număr care oferă protecție pe termen lung, fiind de bun augur în ceea ce privește proiectele, investițiile și jocurile de noroc. Este recomandat să semnezi angajamente importante, pe cât posibil, într-o dată care conține cifra 9.

Și 7 este considerată cifră norocoasă, care aduce întotdeauna schimbări în bine. Este numărul abundenței și al progresului, fiind considerat un întreg, datorită faptului că Dumnezeu a creat lumea în 7 zile. În plus, cifra are și alte semnificații importante: sunt 7 minuni ale lumii, 7 culori în curcubeu și 7 note muzicale. În astrologie, din 7 în 7 ani planetele provoacă schimbări importante în viețile nativilor, făcând trecerea în noi și noi etape pentru fiecare dintre zodii.

SURSA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.