Care sunt cei mai bogați fotbaliști ai lumii

Sportivii au una dintre cele mai profitabile meserii, dar și una dintre cele mai dificile. De exemplu, activitatea fotbaliştilor care e preferată de milioane de oameni din jurul lumii este remunerată pe măsură. Dar nu este un simplu joc de alergat pe teren, ci unul cu spirit de echipă, strategie, atenție, dexteritate și multe altele.

Astfel, dacă erai curios să descoperi ce domenii sunt la fel de profitabile precum pariurile sportive, fotbal azi își ocupă un loc binemeritat pe listă. Mulți jucători au strâns de-a lungul timpului averi impresionante la care alți oameni de rând nici măcar nu pot visa în întreaga lor viață. Dar hai să descoperim care sunt cei mai bine plătiți fotbaliști la momentul actual.

Faiq Bolkaih

Originar din Statele Unite ale Americii, statul Brună, fotbalistul Faiq Bolkaih este unul dintre cei mai bogați oameni din domeniu. Averea sa impresionantă cunoscută în vara 2022 era de peste 20 miliarde de dolari având o carieră de succes încă din 2018 când juca pentru echipa A.F.C. Newbury.

Eden Hazard

Credeai că doar urmând site-uri precum Betkings.ro și mizând pe jucătorii cunoscuți precum Ronaldo sau Messi se pot câștiga sume colosale de bani? Află că Eden Hazard a reușit de-a lungul carierei să atingă o cifră de aproximativ 100 milioane de dolari.

Jucătorul are naționalitate belgiană și a jucat în cea mai mare parte a timpului pentru echipa Royal Stade Brainois, fiind cunoscut în prezent drept unul dintre cei mai buni jucători în materie de dribbling și pase ai generației curente.

Christiano Ronaldo

Pe cât este de popular numele său pe buzele fanilor, pe atât este sunt de semnificative și veniturile încasate de Ronaldo în cariera sa – peste 460 milioane de dolari, cu cea mai lungă carieră la echipa Juventus.

Totuși, câștigurile sale nu provin exclusiv din activitatea sportivă desfășurată pe teren. Recunoașterea muncii sale l-a propulsat și în rândul personalităților renumite care au devenit imaginea unor branduri precum Nike sau Altice cu care acesta are diferite contracte de publicitate.

Lionel Messi

Un alt jucător cunoscut este bineînțeles Messi. Averea acestuia ajunge similar la cea a lui Ronaldo, dar ceva mai mică conform orangesport.ro, respectiv circa 400 milioane. Și fotbalistul Messi are contracte de publicitate devenind de-a lungul timpului imaginea celor de la Adidas, furnizorului bancar MasterCard și respectiv a celor de la Huawei.

Fotbalistul argentinian care joacă în prezent la 2 echipe de fotbal (echipa națională a Argentinei și Paris Saint-Germain) are peste 35 trofee câștigate, 4 distincții UEFA Champions League și multe alte premii la activ.

Zlatan Ibrahimovic

Jucătorul Zlatan Ibrahimovic se apropie de colegii săi Ronaldo și Messi cu o avere de circa 190 milioane de dolari. Și acestea beneficiază de sponsorizări vaste provenite din lumea publicității, fotbalistul suedez fiind la rândul său o personalitate publică care reușește să capteze cu succes atenția milioanelor de fani ai sporturilor și nu numai.

Gareth Bale

Acest jucător de fotbal ocupă locul 7 în topul celor mai bogați sportivi din acest domeniu consacrat, dar totuși are o mică avere strânsă pe parcursul vieții care nu ezită să atragă atenția paparazzilor și nu numai.

Vorbim de încasări de circa 125 milioane de dolari, sumă care nu e asemeni celorlalți jucători amintiți până în prezent, dar este totuși generoasă.

Jucătorul a devenit cunoscut în special în momentul în care a fost inclus în UEFA Champions League, abilitățile acestuia pe teren fiind de-a dreptul remarcabile. Gareth Bale se dedică trup și suflet meseriei sale la fiecare din cele două echipe la care activează în prezent, așa că e de așteptat ca în perioada următoare numele său să devină tot mai popular.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.