Care sunt, de fapt, diferențele dintre un apartament decomandat și unul semidecomandat

Atunci când vine vorba de cumpărarea unui apartament în Capitală sau în orice oraș din țară, lucrurile devin serioase. Asta pentru că este o decizie importantă pe care o iei probabil pentru toată viața. Înainte de a-ți achiziționa o locuință, trebuie mai întâi să îți proiectezi în minte modelul pe care ți-l dorești. Cum și unde este poziționat și mai ales, este sau nu, decomandat. Pentru a vă ușura situația, iată care sunt, de fapt, diferențele dintre un apartament decomandat și unul semidecomandat.

ATP Motors. Campanii de nerefuzat. Noi  îți găsim soluția!

AGASTIA SERV – Descopera ofertele de nerefuzat FORD

Oferte de nerefuzat 2021

Apartamentele sunt de mai multe feluri. Sunt apartamente confort 1, mult mai mari, confort 2 și cele mai mici, confort 3. Atunci când vrei să cumperi un apartament, trebuie să te consulți cu un specialist în domeniu. Acesta îți poate da toate informațiile necesare, pentru a dobândi locuința perfecta.

Pentru fiecare cumpărător, este foarte important cum este împărțit apartamentul. Baia și bucătăria să fie destul de spațioase, iar balconul la fel, și el un element extrem de important.

Ei bine, în cazul în care bugetul vă permite, puteți obține un apartament spațios care să vă satisfacă toate cerințele. Apartamentele sunt de trei feluri:

-decomandate

-semidecomandate

-nedecomandate

Pe piața din România sunt la mare căutare apartamentele decomandate, însă, dacă apartamentul este împărțit bine, unul semidecomandat poate fi o alegere bună. Pentru a afla mai multe despre avantajele unui apartament decomandat și al unuia semidecomandat, puteți accesa Site-ul shtiu.ro îți explică bine această diferență.

De exemplu, foarte bine se vând și apartamentele semidecomandate. Mai ales dacă dispun de anumite avantaje în zonă, cum ar fi o piață, accesul la supermarketuri sau amplasat în zona metroului.

Dar, ce înseamnă, de fapt, un apartament decomandat și ce are în plus față de un apartament semidecomandat? Site-ul shtiu.ro îți explică diferența.

Ce înseamnă apartament decomandat?

Trebuie să știți faptul că, prețul de achiziție al unui apartament depinde foarte mult de felul în care este compartimentat. Un apartament decomandat este un apartament care, de obicei, are un hol din interiorul căruia proprietarul are acces la toate camerele din locuință.

Aici vorbim și despre baie și bucătărie. Astfel că, într-un apartament decomandat nu este nevoie ca proprietarul să treacă prin alte camere pentru a ajunge în camera dorită

Avantajul acestui tip de apartament este acela că bucătăria poate fi izolată atunci când se gătește și nicio cameră nu este conectată la cealaltă. Mulți sunt cei care atunci când vor să își achiziționeze un apartament, se gândesc la acest aspect.

Apartamentul semidecomandat

Acest gen de apartamente au de cele mai multe ori două holuri. Unul dintre acestea este poziționat la intrare și oferă acces către bucătărie și living. Cel de-al doilea oferă acces către dormitor și baie.

Cu alte cuvinte în apartamentele aflate în blocurile vechi, proprietarul trebuie să treacă prin sufragerie, ca să ajungă la dormitor sau baie, pentru a ajunge în camera dorită.

Există și apartamente nedecomandate

Apartamentele nedecomandate sunt apartamentele tip vagon. Acetea nu sunt tocmai apreciate de cumpărători. Locuința are un singur hol, aflat la intrarea în apartament. Trecerea din dormitor in sufragerie se face direct prin camera, fără un alt hol intermediar. Se spune că aceste locuințe sunt mai puțin practice.

SURSA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.