Care va fi starea meteo astăzi în Maramureş?

Vremea a fost mai caldă decât normalul termic al perioadei. Cerul a fost variabil la munte şi acoperit în zonele joase. Seara şi în prima jumatate a nopţii cerul a devenit variabil. Vântul a suflat în general slab. Temperaturile maxime au fost cuprinse între 3 grade la Ocna Şugatag şi 6 grade la Baia Mare. Cel mai rece a fost noaptea trecută şi în această dimineaţă la Ocna Şugatag -2 grade, 0 grade la Cavnic, Târgu Lăpuş şi Sighetu Marmaţiei.

Stratul de zăpadă măsoară până la 3 cm la staţia meteo Iezer. Majoritatea sectoarelor de drumuri publice au carosabilul curat şi uscat. În zona de munte sunt sectoare de drum cu partea carosabilă umedă şi parţial umedă. Angajaţii secţiei de drumuri naţionale au intervenit cu un utilaj şi cinci tone de material antiderapant pe DN18.

Cerul este acoperit, vizibilitatea în trafic este bună. Vântul suflă slab, la moderat cu intensificări temporare pe creste. Vremea va fi astăzi în Maramureş uşor mai caldă decât normalul termic al perioadei. Cerul va fi variabil la munte şi mai mult noros în rest. Izolat se va semnala ceaţă şi vor fi condiţii de burniţă. Vântul va sufla în general slab. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 3 şi 6 grade, iar cele minime între -3 şi 1 grad.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.