Care va fi starea vremii astăzi?

Vremea a fost inchisa si rece. In cursul serii si al noptii, pe arii extinse a nins. Cantitatea maxima de precipitatii inregistrata a fost de 5,8 l/mp la Baia Mare. Vantul a suflat in general slab cu intensificari temporare in zona montana inalta de pana la 54 km/h la statia mateo Iezer, spulberand zapada. Temperaturile maxime au fost cuprinse intre -1 grad la Ocna Sugatag si 1 grad la Baia Mare, Sighetu Marmatiei. In zona montana inalta s-a semnalat ceata. Cel mai rece a fost noaptea trecuta si in aceasta dimineata la statia meteo Iezer -9 grade, -5 grade la Targu Lapus, -4 grade la Cavnic si Ocna Sugatag, -3 grade in Baia Mare si Sighetu Marmației. Stratul de zapada masoara 60 cm la statia meteo Iezer, 27 cm la Cavnic, 13 cm la Baiut, 12 cm in Pasul Gutai, 11 cm la Firiza, 9 cm in Baia Mare si la Sighetu Marmatiei, 7 cm la Ocna Sugatag, 4 cm la Targu Lapus.

Carosabilul sectoarelor de drumuri nationale din zonele de ses si deal este curat si umed, iar cele din zona de munte au pe partea carosabila un strat de zapada framantata cu grosimea de pana la 1 cm. Angajatii sectiei de drumuri nationale au intervenit cu 23 de utilaje si au raspandit 336 tone de material antiderapant, respectiv două tone clorura de calciu pe DN18, DN17C si DN18B. Circulatia rutiera se desfasoara in conditii de iarna. Cerul este acoperit, ninge slab in judet. Vantul prezinta intensificari temporare pe creste. Vizibilitatea in trafic este buna.

Vremea va fi rece, indeosebi noaptea si dimineata. Cerul va fi variabil, temporar noros in prima parte a zilei cand izolat la munte mai sunt posibile ninsori slabe. Vantul va sufla slab la moderat, cu intensificari la munte, spulberand zapada. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 2 si 4 grade, iar cele minime, in scadere fata de noaptea precedenta, intre -10 si -8 grade. Izolat, vor fi conditii de ceata.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.