Care va fi starea vremii azi în Maramureș?

Vremea va fi deosebit de calda. Cerul va fi variabil. Vantul va sufla slab la moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 15 si 19 grade, iar cele minime intre 2 si 6 grade.

Izolat a plouat slab in judet, iar in zona montana inalta precipitatiile au fost mixte (ploaie si lapovita). Sectoarele de drumuri nationale au partea carosabila curata si uscata, Sunt tronsoane de drum in zona inalta de munte cu partea carosabila curata si partial uscata. Nu s-a actionat cu material antiderapant. S-au efectuat doar patrulari. Cerul este mai mult acoperit. Vizibilitatea in trafic este buna. In zonele joase se semnaleaza, izolat, ceata. Vantul sufla, slab la moderat. Debitele si nivelurile cursurilor de apa au fost usor variabile. Exploatarea amenajarii hidrotehnice Strâmtori-Firiza se realizeaza in conditii de siguranta. Stratul de zapada masura pana la 85 cm la statia meteo Iezer. Temperatura aerului inregistreaza urmatoarele valori: 0 grade la statia meteo Iezer si Targu Lapus, 4 grade in Pasul Prislop si la Sighetu Marmatiei, 5 grade in Pasul Gutai, in Baia Mare, Baia Sprie si la Ocna Sugatag, 6 grade la Cavnic, 8 grade la Borsa.

Sectoarele de drumuri judetene au partea carosabila curata si uscata. În zona de munte sunt tronsoane de drum cu partea carosabila curata si partuial umeda. Angajatii SC Drumuri si Poduri au intervenit cu un utilaj si au raspandit doua tone de material antiderapant pentru prevenirea si combaterea poleiului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.