Care va fi starea vremii în Maramureș?

Vremea a fost apropiata de normalul termic al perioadei. Cerul a fost temporar noros. Vantul a suflat slab la moderat, cu intensificari trecatoare de pana la 30 km/h in Baia Mare. Temperaturile maxime au fost cuprinse intre 0 grade la Ocna Sugatag si 2 grade la Baia Mare, Sighetu Marmatiei. Cel mai rece a fost noaptea trecuta si in aceasta dimineata la statia meteo Iezer -16 grade, -8 grade la Cavnic si Targu Lapus, -7 grade la Ocna Sugatag, -5 grade in Baia Mare. Stratul de zapada framantata masura pana la 38 cm la statia meteo Iezer, 17 cm la Cavnic, 16 cm la Baiut, 13 cm in Pasul Gutai, 8 cm in Baia Borsa, 3 cm la Targu Lapus. Carosabilul sectoarelor de drumuri publice este curat si partial umed in zona de munte, respectiv curat si umed in rest.

Angajatii sectiei de drumuri nationale au actionat cu 11 utilaje si au raspandit 49 tone de material antiderapant pe DN18, DN19, DN17C. Cerul este partial acoperit, vizibilitatea in trafic este buna, vantul prezinta intensificari temporare pe creste. Fulguieste pe Dealul Stefanitei.

Vremea va fi astazi in judet apropiata de normalul termic al perioadei. Cerul va fi mai mult noros. Temporar, indeosebi incursul noptii, va ninge si se va depune strat nou de zapada. Vantul va sufla slab la moderat cu unele intensificari, indeosebi pe creste, viscolind ninsoarea. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 0 si 3 grade, iar cele minime intre -4 si -1 grad.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.