Carnagiu pe şosea, 20 de morţi într-un accident de autobuz. Opt dintre victime sunt copii

Carnagiu pe şosea, 20 de morţi într-un accident de autobuz. Opt dintre victime sunt copii

ATP Motors ofera clientilor o promotie montaj anvelope de iarna

AGASTIA SERV – Descopera ofertele de nerefuzat FORD

Douăzeci de persoane au fost ucise după ce un autobuz de călători s-a răsturnat în Algeria, a informat vineri agenţia de presă de stat APS.

Oferta de nerefuzat la President Hotel & Resort**** din Băile Felix

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

Alte unsprezece au fost rănite în acest accident de autobuz ce a avut loc joi în provincia sudică Tamanrasset, potrivit agenţiei algeriene, citând serviciul de apărare civilă. Majoritatea victimelor erau cetăţeni ai unor diferite ţări africane, a declarat APS fără a oferi detalii suplimentare.

Unul dintre morţi era cetăţean algerian, potrivit website-ului de ştiri algerian Elkhabar, preluat de presa centrală. De asemenea, se raportează că ar fi vorba şi de opt copii morţi, patru băieţi şi patru fete.

Accidentul a avut loc în jurul orei locale 16.20 – ora României 17.20 – în apropierea unei benzinării, la 110 km de oraşul Arak.

Cauza accidentului nu este încă clară.

Tamanrasset, situată lângă frontierele cu Mali şi Niger, este considerată un punct de tranzit pentru migranţii africani care doresc să meargă în Europa.

Nu mai departe de luna trecută a avut loc un accident de autobuz înfiorător şi în Brazilia. Un autobuz a căzut în gol peste 30 de metri, cel mai probabil, din cauza unei defecţiuni a sistemului de frânare. „În momentul coliziunii, 11 persoane au murit pe loc, iar alte trei au murit din cauza rănilor înainte de a ajunge la spital. În total, sunt 14 morţi şi 26 de răniţi”, a explicat locotenentul Pedro Aihara, purtător de cuvânt al pompierilor. Alte 27 de persoane au fost rănite în accidentul care a avut loc lângă oraşul Joao Monlevade, statul Minas Gerais.sursa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.