Cartilajul genunchiului și șoldului poate fi reparat folosind un amestec de 4 ierburi! Ingrediente necesare:

Eu beau acest amestec în mod regulat și genunchii au încetat chiar să mai scârțâie!

Profită acum : Ofertă de nerefuzat

Oferta de nerefuzat  la President Hotel & Resort**** din Băile Felix

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

Milioane de oameni suferă de dureri de genunchi și de șold, care sunt adesea rezultatul predispoziției genetice, sau a rănilor sau a uzurii articulațiilor cauzate de vârstă.

START OFERTE:Destinatii pentru toate gusturile si bugetele in toate colturile lumii

Ofertă de nerefuzat . Cum facem un concediu reușit cu bani puțini!

Ofertă de nerefuzat:Profită acum

Articulațiile sunt formate din capetele a două oase care alunecă unul pe celălalt pentru a realiza mișcarea. Cartilajul articular acoperă aceste capete osoase și permite mișcarea lină, aproape fără frecare și nedureroasă a articulației.

Totuși acest cartilaj se poate pierde fie datorită unui traumatism sau în timp, prin uzură. Când genunchiul și șoldul pierde din cartilaj, pacientul începe să experimenteze durere, inflamație și rigiditate la nivelul articulației.

Potrivit Harvard Health Publishing:

„Conform CDC, aproape jumătate din toți americanii dezvoltă artrită la genunchi până la vârsta de 85 de ani, iar un sfert poate dezvolta artrită de șold. Deteriorarea acestor articulații este, de asemenea, foarte frecventă la o vârstă mai fragedă.

Majoritatea oamenilor au dureri de genunchi sau de șold la un moment dat, pentru că aceste articulații mari trebuie să suporte întreaga greutate a corpului nostru, oferind totuși o gamă largă de mișcare.

Îți susțin greutatea corporală și trebuie să funcționeze corespunzător, pentru a oferi mobilitatea pe care majoritatea oamenilor o consideră de la sine înțeles, până când intervin leziunile, artrita sau alte probleme.”

Ca urmare, această durere poate fi debilitantă (capabilă să provoace o dizabilitate) și prea intensă, iar oamenii apelează la medicamente pentru a o calma.

Există însă o modalitate naturală și eficientă de a regenera cartilajul genunchiului și a șoldului. Ca rezultat, veți experimenta o ameliorare semnificativă a durerii într-o perioadă scurtă de timp.

Ingrediente necesare:
– mentă,
– salvie,
– rozmarin,
– cimbru,
– 1 litru de apă.

Mod de preparare:
Se încălzește apa și, când dă în clocot, se adaugă amestecul de plante (câte 1 linguriță din fiecare). Acoperiți și lăsați amestecul să se răcească timp de 15 minute. Se strecoară, se îndulcește cu miere și se pune la frigider.

Cum se consumă
Bea 1 pahar de 2 ori pe zi, o dată dimineața pe stomacul gol și din nou înainte de culcare.

Intensitatea durerii va scădea în decurs de 1 săptămână și, treptat, vor dispărea toate simptomele. Se recomandă repetarea tratamentului în cure, de mai multe ori pe an.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.