Câștigător Chefi la Cuțite sezonul 8. Cine va lua marele premiu de anul acesta

Sezonul 8 a venit cu un mare succes pentru cei trei chefi Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu. Audienţele au bubuit la fiecare ediţie în parte, iar concurenţii au făcut show în bucătărie.

Câștigător Chefi la Cuțite sezonul 8. Chefii s-au întrecut care mai de care să obţină cât mai multe amulete pentru a putea de beneficia de oportunităţi pe întreaga durată a competiţiei. Cursul showului a luat turnuri interesante datorită acestor bneficii. Sezonul din 2020 e cu atât mai aparte pentru că toţi cei trei chefi au câte trei semifinalişti, ceea ce nu s-a mai petrecut până acum.

ATP Motors ofera clientilor o promotie montaj anvelope de iarna

Echipele se îndreaptă cu paşi repezi către marea finală, iar românii se întreabă cine va lua marele premiu “Chefi la Cuțite” din sezonul 8. Bulinuţele sunt la cuțite cu dungaţii și carourile în 2020. Lupta cea mare se dă între cuțitele de aur, reprezentate în acest an de către Ionuț Georgel Belei, din echipa lui Sorin Bontea, Cristian Boca, cuțitul de aur al lui Cătălin Scărlătescu şi războinica bulinuţelor Roxana Blenche, potrivit a1.ro.

AGASTIA SERV – Descopera ofertele de nerefuzat FORD

Pe reţelele de socializare unde sunt comunităţi dedicate emisiunii se speculează deja cine va fi câștigătorul Chefi la Cuțite sezonul 8. Mulți sunt de părere că Ionuț Belei va fi cel care va primi premiul de 30.000 de euro.

Ionuț Belei vine cu un trecut emoţionant şi cu o ambiţie greu de găsit. Tânărul a fost plecat în Germania să lucreze în construcții, însă aici și-a găsit adevărata pasiune – bucătăria. A venit la Chefi la Cuțite cu încredere și i-a cucerit pe cei trei chefi cu un desert: nougat cu caramel sărat şi fructe. Sorin Bontea a crezut din prima clipă în talentul lui, motiv pentru care i-a oferit cuțitul de aur.

Alţii spun că adevăratul câștigătorul sezonului 8 Chefi la Cuțite este Roxana Blenche, din echipa lui Florin Dumitrescu. La doar 27 de ani, Roxana Blenche de la Chefi la cuțite este bucătar într-un restaurant din Bucureşti.

Sursa: rtv.net

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.