CASTIGATOR EXATLON ROMANIA 2018: Alina a dezvăluit totul în direct după eliminare. Surpriză mare!

Alina de la Exatlon, fosta concurenta din echipa Razboinicilor, a venit in platou la WOWbiz. Este prima aparitie a concurentei de cand s-a intors in tara.

Fosta Razboinica a comentat cele mai noi nominalizari de la Exatlon si a dat un verdict crunt pentru concurente, scrie wowbiz.ro.

„Este o nominalizare corecta, insa nu mi-a placut acuzatia pe care i-a adus-o Vladimir, Belbitei. Nu trebuie sa argumenteze ca nu stie sa inoate dupa 3 luni de zile. A uitat toate punctele aduse? Sau cum a luptat? Nu mi s-a parut normal. In privinta Geaninei, consider ca este cea mai slaba. Larisa este foarte buna, insa nu mai buna decat baietii. M-a batut de multe ori, recunosc, insa baietii sunt mai buni. Sunt de acord ca e mai buna ca Belbita, insa eu o plac pe Belbita mai mult. La final vor ramane cei mai buni. Nu vad nicio fata in finala. Am urmarit si Survivor, am intalnit si alte echipe…Fetele din Romania nu-s mai bune decat baietii”, a spus Alina.

Nici fosta ei colega, Anca, nu a scapat de sinceritatea debordanta a Alinei

„Imi pare rau sa o anunt in direct. Nu se poate, iubita mea, sa ajungi la Faimosi. Odata ce a participat la Razboinici este foarte urat sa participi pentru echipa adversa. In al doilea rand, nu e foarte buna. Iar in al treilea rand, Giani nu stiu ce i-ar face.”

Sursa: rtv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.