CÂŞTIGĂTOR TE CUNOSC DE UNDEVA. CEZAR OUATU a câştigat sezonul 7

ouatuTE CUNOSC DE UNDEVA FINALA. Cezar Ouatu este CÂŞTIGĂTOR TE CUNOSC DE UNDEVA, cu 87 de puncte acumulate în finală, una cu o mare încărcătură emoţională pentru el, mai ales că şi-a cerut iubita în căsătorie.

CASTIGATOR TE CUNOSC DE UNDEVA: Cezar Ouatu a câştigat marele premiu de 15.000 de euro, care a fost donat în scopuri caritabile, unei familii care a rămas fără locuinţă în urma unui incendiu.

CASTIGATOR TE CUNOSC DE UNDEVA: Cezar Ouatu a aflat în FINALA TE CUNOSC DE UNDEVA şi că iubita sa, Andreea, doreşte să-i fie soţie, dar şi că va concura şi în TE CUNOSC DE UNDEVA, SEZONUL 8.

TE CUNOSC DE UNDEVA 2015: Sâmbătă, 16 mai, de la ora 20.30, transforming-show-ul „Te cunosc de undeva!” şi-a desemnat câștigătorul celui de-al șaptelea sezon, într-o finală plină de suspans, emoție și lacrimi de fericire. Surse din preajma show-ului au dezvaluit că Cezar Ouatu este CASTIGATORUL TE CUNOSC DE UNDEVA 2015.

Locul 4 a fost obţinut de Daniel Iordăchioaie, care în finală s-a transformat în Freddie Mercury.

Locul 3, cu 72 de puncte, a fost ocupat de Alb Negru, iar pe locul doi s-a clasat Alina Eremia.

TE CUNOSC DE UNDEVA 2015:  “Bătălia finală” s-a dat între Alina Eremia, Cezar Ouatu, Daniel Iordăchioae și Alb Negru. Fiecare dintre ei a reprezentat un deceniu și a cântat câte o melodie celebră din muzica anilor 2000, ’90, ’80 și ’70. În marea finală “Te cunosc de undeva!”, Alina Eremia a imitat-o pe cea mai provocatoare artistă din anii 2000, Lady Gaga, iar Andrei Ștefănescu și Kamara de la Alb Negru l-au întruchipat, în dublu exemplar, pe starul latino al anilor ’90, Ricky Martin. Cezar Ouatu s-a transformat într-un simbol al anilor ’80, megastarul Michael Jackson (și spune că a slăbit trei kilograme, în perioada în care a pregătit acest personaj), iar Daniel Iordăchioae a reprezenta anii ’70, cu o piesă a nemuritorului Freddie Mercury.

Nefinaliștii s-au transformat, la rândul lor, în câteva personaje dragi tuturor românilor.

Fiecare a reprezentat câte o zonă a țării și a imitat unul dintre artiștii reprezentativi ai acesteia, acompaniați de taraful Silvian Voicu. Lidia Buble a fost Ileana Sărăroiu (Muntenia), Oana Sîrbu a imitat-o pe Maria Lătărețu (Oltenia), Liviu Vârciu a fost Nicolae Furdui-Iancu (Transilvania), iar Raluca și Denisa Tănase de la Bambi s-au transformat în Mioara Velicu (Moldova). Nefinaliștii i-au punctat pe colegii lor, finaliștii, notele lor adăugându-se celor acordate acestora de către jurații Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Aurelian Temișan și Andrei Aradits.

Invitații speciali ai galei finale au fost Maria Buză, Pepe, Jorge și CRBL, câștigători ai sezoanelor anterioare ale show-ului, care s-au transformat încă o dată în… Elena Cârstea, Julie Andrews – din „Marry Poppins”, Naarghita, respectiv Keith Flint, solistul trupei The Prodigy.

De asemenea, jurații Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Andrei Aradits și Aurelian Temișan, împreună cu baletul “Te cunosc de undeva!” și doi invitați speciali au adus în fața telespectatorilor un fragment din musicalul “Romeo și Julieta”.

În afara marelui premiu oferit câștigătorul celui de-al șaptelea sezon, sâmbătă seara, la Antena 1, Alina Pușcaș și Cosmin Seleși au acordat șipremiul pentru cea mai surprinzătoare transformare a acestui sezon, obţinut de fetele de la Bambi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.