„Câştigatorul MasterChef” s-a decis la bursa pariurilor. Surpriză de proporţii

Concurenții rămași în competiția pentru cel mai râvnit trofeu culinar vor vota concurentul în care văd cel mai temut adversar, persoana alături de care se văd în marea finală MasterChef. Câştigător a fost Claudiu, care a avut imunitate în această probă.

Dupa ce s-au duelat in startere si deserturi cu care sa ii impresioneze pe Chefi, concurentii „MasterChef” au plecat in deplasare pentru a sustine proba cu numarul trei.

Meciul decisiv s-a jucat in deplasare in aceasta editie, iar concurentii au ajuns la „Ferma animalelor”, un mic paradis pentru copiii de toate varstele. Cei care sunt in competitia gustului au fost supusi unei probe care le-a inspirat frica inca de la inceput: copiii sunt cei mai sinceri si mai duri critici.

Chefii le-au pus la dispozitie trei ore pentru pregatirea mancarii destinata celor 200 de pitici de la scolile din imprejurul zonei, dar a fost si o conditie: sa isi gaseasca singuri timpul. Capitanii celor doua echipe, Tudor si Florin, au mers in cautarea unor potcoave ascunse in diverse locuri de la „Ferma animalelor”, pe care era inscriptionat timpul „gasit”.

Florin a fost cel care a reusit sa adune cele 180 de minute, in timp ce Tudor a gasit numai 165. Timp de 5 minute, cei doi concurenti au lasat din nou prietenia la o parte si s-au transformat in adversari.

Cutia misterelor este o proba cu care concurentii din bucataria „MasterChef” sunt obisnuiti, dar care le-a oferit surprize atunci cand se asteaptau mai putin.

De data aceasta, proba Cutiei misterelor a pus in joc o miza asa cum nu a mai fost pana acum in competitie. Daca cei 19 concurenti ramasi in concurs se asteptau sa castige niste avantaje atunci cand proba se termina, se pare ca Chefii au schimbat regulile jocului si unul dintre ei a plecat acasa la finalul primei probe.

De data aceasta, Victoras a fost cel care nu a intrat in gratiile Chefilor. Desi a avut la dispozitie o multime de ustensile gasite sub cutia misterelor, Victoras nu a avut o strategie de la inceput, iar pe parcurs, desi a fost increazator in preparatul sau, Chefii l-au incadrat la categoria „monstruozitati”.

Un „lava cake”, care trebuia sa fie un preparat de succes si sa ii ofere lui Victoras un loc in bucataria „MasterChef”, a fost in final un esec care i-a oprit drumul in competitie. Nemultumirile concurentului au fost mari, dar decizia Chefilor a fost una singura: a parasit competitia dupa proba Cutiei Misterelor.
sursa:rtv.net

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.