Cât te COSTĂ să devii CETĂȚEAN MAGHIAR? Tot procesul are loc pe INTERNET

Un urma unui studiu amănunțit s-a descoperit că pentru a deveni cetățean maghiar poți apela la serviciile disponibile pe internetul întunecat. Costă aproape 30.000 de dolari, bani pe care cumpărătorul îi va plăti în rate.

Care este prețul pentru a deveni cetățean maghiar? Un raport arată că cetățenia maghiară poate fi cumpărată de pe internetul întunecat cu aproape 27.000 de dolari, scrie Dailynewshungary.

Index.hu a raportat în prealabil modul în care Ungaria și-a stricat reglementarea în ceea ce privește dubla cetățenie, care urmărea să permită ungurilor care trăiesc în bazinul carpatic să-și recapete mai ușor cetățenia.

Cu toate acestea, potrivit index.hu, Ungaria a permis rușilor cu acte din Ucraina să pătrundă în Uniunea Europeană. Deoarece cetățenia maghiară este mai ieftină decât programul de obligațiuni de rezidențiat al Spaniei sau Ungariei, mulți încearcă s-o cumpere pe Internet. Și de obicei, dacă există cerere, există și ofertă.

În primul rând, guvernul a numit index.hu trădătorul interesului național din cauza raportului lor asupra problemei. Mai târziu, ei au recunoscut încet că s-au întâmplat chestii. În cele din urmă, au concediat și au dat în judecată unii administratori de nivel inferior, mai ales din Ungaria de Est. Cu toate acestea, niciun primar, notar sau lider maghiar nu au fost arestați de atunci. Deși primul scandal cu privire la această problemă a izbucnit în urmă cu patru ani, cetățenia maghiară poate fi în continuare cumpărată pe internet. De fapt, ele sunt vândute pe internetul întunecat în care sunt interesați infractorii.

Vânzătorii de cetățenie cer 1 bitcoin înainte de finalizarea documentelor și încă 2 bitcoin după ce procesul a fost încheiat. Un Bitcoin, la acest moment, valorează aproximativ 9.000 de dolari.

Sursa: evz.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.