Cătălin Cherecheș : Astăzi mi-a revenit onoarea de a acorda titlul de Cetăţean de onoare al municipiului Baia Mare domnului Prof. univ. Dr. ing. Eugen Pay, Doctor Honoris Causa!

Cătălin Cherecheș : Astăzi mi-a revenit onoarea de a acorda titlul de Cetăţean de onoare al municipiului Baia Mare domnului Prof. univ. Dr. ing. Eugen Pay, Doctor Honoris Causa!

În semn de respect și prețuire , primarul Cătălin Cherecheș a acordat titlul de cetățean de onoare profesorului Eugen Pay.

“Am acordat astăzi, în semn de respect și prețuire a comunității băimărene, titlul de Cetățean de Onoare al Municipiului Baia Mare unui om cu care se identifică începuturile învățământului superior în Baia Mare. Pentru mine, acesta este momentul simbolic, piatra de temelie pentru ceea ce va fi Universitatea Baia Mare. A noastră. A băimărenilor și a maramureșenilor. Cheia pentru poarta de intrare pe drumul spre economie inteligentă, într-un demers susținut prin toate domeniile majore, pornind de la educație.

Astăzi mi-a revenit onoarea de a acorda titlul de Cetăţean de onoare al municipiului Baia Mare domnului Prof. univ. Dr. ing. Eugen Pay, Doctor Honoris Causa. De numele lui se leagă înfiinţarea Universităţii de Nord, reuşind, prin implicare și devotament, să transforme Institutul de Învățământ Superior din Baia Mare şi să pună orașul nostru pe harta centrelor universitare din ţară. Aprecierea de care se bucură centrul universitar băimărean are la bază munca şi perseverenţa unui om care a vrut şi a crezut în mai mult.

Este de datoria noastră ca acum, la cei 80 de ani ai distinsului profesor, să facem o reverenţă în faţa sa, să îi mulţumim în numele nostru şi al miilor de studenţi care au trecut pragul Universităţii de Nord, să îi transmitem toată preţuirea şi aprecierea noastră. Avem nevoie de cetăţeni ca distinsul profesor Eugen Pay, care să ridice ştacheta pentru Baia Mare.” a menționat primarul Municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheș

 

 

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.